EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.7.2024  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Scandinavian Music Group & Ikuiset Ystävät

Scandinavian Music Group & Ikuiset Ystävät Liput

COOLHEAD LIVE: SCANDINAVIAN MUSIC GROUP & IKUISET YSTÄVÄT // CoolHead Brew Helsinki, pe 12.7.2024

Ikoninen Scandinavian Music Group nähdään harvinaislaatuisella keikalla Ikuisten Ystävien kanssa. Ikuiset Ystävät on nimekkäistä huippumuusikoista koostuva erikoiskokoonpano, joka nähdään vain muutamalla tarkkaan valikoidulla keikalla tänä kesänä. Helsingin ainoaa keikkaa päästään todistamaan CoolHead Liven vehreällä konserttikeitaalla!

Rakastettu Scandinavian Music Group on ihastuttanut kuulijoita omaäänisellä musiikillaan jo kaksikymmentä vuotta. Yhdeksän studioalbumia julkaissut yhtye ammentaa voimansa elämänmittaisista ystävyyssuhteista ja yhteisestä halusta luoda aina jotain uutta. Lopputuloksena on ollut pitkä ura, jonka aikana SMG on kulkenut viileän kitararockin kautta folk-lauluihin ja jatkanut sitten eleganttiin taidepoppiin. Yhtyeen musiikin ytimessä ovat kuitenkin aina pysyneet kitaristi Joel Melasniemen melodiat ja solisti Terhi Kokkosen sanoitukset, joista kuulija ei voi erehtyä.

Heinäkuussa neljättä kertaa järjestettävä CoolHead Live -konserttisarja tuo Helsingin Viikin luonnonsuojelualueen kupeeseen kaksiviikkoisen musiikin, auringonpaisteen, pienpanimo-oluen ja ruoan juhlan. Trooppisen puutarha Gardenian uniikkiin ympäristöön kohoavalla, puolitoista tuhatta henkeä vetävällä tapahtuma-alueella nähdään heinäkuussa monipuolinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia artisteja kansanmusiikista black metaliin ja eturivin poppiin.

Aikataulu:

18.00 ovet
19.00 SMG & Ikuiset Ystävät

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 42,50 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

Myynti loppuu 12.7.2024 18:00.