EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.11. - Ma 18.12.2023  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Reino Nordin - Meidän Valo

Reino Nordin - Meidän Valo Liput

Reino Nordin joulukiertueelle kirkkoihin

Reino Nordin konsertoi marras-joulukuussa kahdessa kirkossa. Meidän valo -niminen kiertue nähdään 23. marraskuuta Mikaelin kirkossa Turussa ja 1. joulukuuta Johanneksen kirkossa Helsingissä.

Konserteissa kuullaan akustisia versioita Reinon omista kappaleista sekä joulunajan suosikkeja ja virsiä. Nordin myös soittaa konserteissa pianoa. "Olen tehnyt joulukiertueita aiemminkin, ja niistä on tullut minulle rakas osa vuotta. Odotan innolla joulunaikaa ja sitä, että pääsee taas kirkkoihin laulamaan. Konserttien tunnelma on jotain aivan ihanaa, rakkaudentäyteistä, rauhoittavaa ja voimaannuttavaa", Nordin kertoo.

Reino Nordin on monista rooleistaan tunnettu näyttelijä sekä Emma-palkittu muusikko, jonka vangitseva karisma, ihon alle työntyvät tulkinnat ja koskettavat kappaleet ovat vakiinnuttaneet hänen asemansa yhtenä Suomen rakastetuimpana artistina.


Ikäraja: Ikärajaton

Huomioithan, että käytössä ovat numeroimattomat paikat, joita ei voi varata etukäteen. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä eikä jokaiselta istumapaikalta voida taata näkyvyyttä lavalle.

Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

23.11.2023 - Turku, Mikaelinkirkko
01.12.2023 - Helsinki, Johanneksen kirkko

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Johanneksenkirkko
Korkeavuorenkatu 12, 00120, Helsinki