EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.5.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Pykäri (levyjulkkarit)

Pykäri (levyjulkkarit) Liput

Pykärin levyjulkkarit Korjaamon Vaunusalissa perjantaina 10.5.2024!

Pykäri julkaisee tulevan U.F.O.-albuminsa ensimmäisen singlen Moi! Teatraalisuuden, kansanmusiikin ja indie sleazin välillä tanssahteleva projekti on todiste Pykärin moninaisuudesta. Kappaleen musiikillinen pohja on eurodancessa, mutta pinnalta taas 70-luvun lopun punkkia ja suomalaista kansanmusiikkia yhdistettynä. Kappaleella kohtaa epävireinen Hellas-piano, yksi yhden soinnun bassokuvio, kolmihenkinen punk-yhtye, sekä flirttaileva kansanmusiikkikuoro Kardemimmit.

Mikko Pennasen kanssa yhdessä tuotetun kappaleen tarinan artisti kertoo näin: “Muutuin ufoksi ja halusin näyttää menestyvän ufon Helsingissä. Se tuntui oikealta. Ufot kuvataan usein ulkopuolisina vierailijoina, mutta halusin näyttää ufon tyytyväisenä bisnesvaikuttajana joka on kotiutunut Helsinkiin. Ufo käy kahvilla, tekee bisnestä ja allekirjoittaa sopimuksia. Ja välillä nauttii smoothien tai torikahvin.”

Jo pitkään suomalaisessa indie-skenessä vaikuttaneelle artistille tuleva pitkäsoitto U.F.O. on tähänastisen uransa asti tärkein levy.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Myynti loppuu 10.5.2024 20:00.