EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.4.2023 - Ti 31.12.2024

Popmusiikin uusi aika -kirja: Satumaa-tangosta 2080-luvulle

Popmusiikin uusi aika -kirja: Satumaa-tangosta 2080-luvulle Liput

Kotimaisen popin valtakausi.

Miten iskelmän ja rockin Suomesta tuli pop-Suomi?

Haarma, Jukka; Kaplas, Anna-Kaisa; Mattila, Ilkka

"Rock-Suomi on myös keskinkertaisten bändihistoriikkien tai hieman paremman genre- tai skenekirjallisuuden luvattu maa. Popmusiikin uusi aika ravistelee tätäkin: musiikkitietokirja voi olla pieteetillä tehty, laaja ja ennen kaikkea tärkeä. Syvään päätyyn hypänneet Haarma, Mattila ja Kaplas ovat taltioineet kansien väliin kattavan tieto-, tunne- ja ohjepaketin musiikkiteollisuuden kovan ytimen ajatusmaailmaan ja alan lainalaisuuksiin."

- Helsingin Sanomat

Suomalaisen popmusiikin maailma ei ole entisensä. Ennen sähkökitaroita soittaneiden nuorten miesten yhtyeiden tilalla on nyt tuottajia kotistudioissaan ja artisteja sekä musiikintekijöitä, joista yhä useampi ei ole mies.

Mitä on tapahtunut matkalla kitarabändeistä kotistudioiden ja biisileirien maailmaan? Miten monipuolistunut artistijoukko on muuttanut koko populaarimusiikin kenttää? Miten artistit, biisintekijät, alan toimijat ja vaikuttajat ovat kokeneet tuon muutoksen ja mitä he odottavat tulevaisuudelta?

Kirjaa varten on haastateltu lähes sataa suomalaista artistia, säveltäjää, sanoittajaa, tuottajaa ja musiikkialan ihmistä. Kotimaisen popmusiikin rakenteisiin pureutuva teos selvittää, miten popin ja koko musiikkialan vallankumous 2000-luvun kahden ensimmäisen vuosikymmenen aikana tapahtui.


HUOM! Kirja postitetaan tilauksella ilmoitettuun osoitteeseen. Hinta sisältää postituskulun.

Kirjan hinta sisältää postimaksun kotimaahan. Mikäli haluat tilata kirjan ulkomaille, olethan meihin yhteydessä.

Kovakantinen
Koko: 158 mm × 231 mm × 36 mm
424 sivua

Kirja on julkaistu 28.4.2023.

Kansi: Joel Melasniemi

Tiketti
Urho Kekkosen katu 4-6, 00100, Helsinki