EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 4.4. - Su 31.12.2023  /  Useita paikkoja  / 

Long Playn iltakoulu: Pitkän jutun ruumiinavaus

Long Playn iltakoulu: Pitkän jutun ruumiinavaus Liput

Long Playn iltakoulu: Pitkän jutun ruumiinavaus

Tässä koulutuksessa Long Playn toimitus kertoo pitkän ja vetävän lukujutun tekemisestä hyvin konkreettisten esimerkkien avulla.

Hanna Nikkanen, Karoliina Paananen ja Ilkka Karisto avaavat Long Playn juttujen työvaiheet – ideoinnista valmiiksi tekstiksi. Kirjoittajat kertovat, mitä missäkin vaiheessa tehtiin ja miten tietyt valinnat syntyivät.

Koulutus on hyvin käytännönläheinen ja antaa konkreettisia työvälineitä kaikille kirjoittamisesta ja pitkän tekstin tekemisestä kiinnostuneille.

Jos haluat tutustua koulutuksessa käsiteltyihin juttuihin, voit pyytää ne toimituksesta ilmaiseksi: anu@longplay.fi

***

Näin katsot tallenteen

Tallenteen katselu tapahtuu osoitteessa https://tiketti.stream/fi/.

Pääset katsomaan tallenteen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.

Tallenne toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten tallennetta ei voi katsella Internet Explorerilla.

Smart-TV-laitteiden selaimissa tallenne ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet tallenteen telkkarissa

Tallennetta on tietenkin mukavista seurata isolta näytöltä.

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii Chrome-selaimella tietokoneella ja Android-laitteilla.

Toimintaohjeita tallenteen katsomiseen

Lippukoodia ei voi syöttää, koska näkyy vain valkoinen ruutu – Varmista, että selaimesi ei estä JavaScriptiä. Poista kaikki blokkerit selaimesta.

Lippukoodi on jo käytetty – Tallenteen ja lähetyksen voi katsoa vain yhdestä IP-osoitteesta. IP osoite on todennäköisesti vaihtunut. Ota asiakaspalveluumme yhteyttä Messengerin kautta, ohjeet alempana.

Tallenne pätkii tai ääni ei kuulu tai kuva ja ääni eivät ole synkassa. – Pysäytä tallenne hetkeksi ja käynnistä uudelleen.

Jos ongelma ei poistunut, tarkista laitteesi internet-yhteys ja ääniasetukset. Hitaalla tai epävakaalla verkkoyhteydellä saattaa ilmetä ongelmia. Muuta tallenteen resoluutio pienemmäksi.

Katselulaitteen vaihtaminen – stoppaa esitys ja sulje selainikkuna. Avaa selain ja TikettiStream uudella laitteella.

HUOM. Lähetystä ja tallennetta voi katsella vain yhdestä IP-osoitteesta. Mikäli sinulla on VPN yhteys päällä ja se jostain syystä katkeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

NÄIN OTAT YHTEYTTÄ: Saat asiakaspalveluumme nopeiten yhteyden käyttämällä Messengeriä sivun alalaidassa. Kerro ongelmasi ja ilmoita pääsykoodisi, niin pääsemme heti auttamaan sinua.

Jos et ole kirjautuneena Messengeriin tai haluat muuten käyttää sitä Guestinä, älä sulje selainikkunaa ennen kuin olemme vastanneet.

Asiakaspalvelun tavoitat aina koko lähetyksen ajan ja muina aikoina ma-la 9-21 ja su 11-19.

www.longplay.fi/iltakoulu


Ikäraja: Ikärajaton

Tallenne on katsottavissa 31.12.2023 saakka osoitteessa tiketti.stream. Tallennetta pääset seuraamaan pääsylipusta löytyvällä koodilla. Ohjeet löytyvät myös pääsylipusta.

Huom: Tämä verkkokoulutus on tallenne iltakoulusta, joka järjestettiin helmikuussa 2023.