EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13. - La 15.6.2024  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Pispalan Sottiisi 2024

Pispalan Sottiisi 2024 Liput

PISPALAN SOTTIISI TULLIKAMARIN PAKKAHUONEELLA!

Torstai
19.00 – 24.00 Viiskauttaviis – Tanhutaan siis! | Tullikamarin Pakkahuone

Vuoden kansantanssiyhtye Motoran Vinhakat ja kansanmusiikkiyhtye 5/5 lyövät hynttyyt yhteen konsertissa. Mukana myös Nuorisoseura Motoran tanssiryhmät. Samalla pidetään etelän vakan Nuorten ilta, jossa esiintyvät Kärri, Roihu, Karkelo ja Tuiske sekä Kuusalu Keskkooli folgiruhm Virosta.

Tanssi- ja soittojameissa tahtia antavat 5/5 ja Rälläkkä.

Perjantai
18.00 – 24.00 Sottiisi soikoon illan iloksi | Tullikamarin Pakkahuone

Konsertissa nähdään Motoran Vinhakoide Ritavuori-tanssiteos sekä pohjoisen vakan ryhmät: Hipasu, Iloset, Elokset, Edustus, Siepat, Railo, Juniorit ja Pähiät sekä Kaakon ja Karjalan vakan ryhmistä Kimara, Šavissa, Kaiku, Karkelo, Harmonikka, Hyökyrät, Harha, Kimurantti, Sointu, Suiverot. Näiden lisäksi konsertissa esiintyvät Flamingo & Pervotsvit Ukrainasta ja Žuburi Latviasta.

Lisäksi ohjelmassa hilpeät pelimannitanssit ja illanvietto.

Lauantai
15.00 – 17.00 Tanhumatinea | Tullikamarin Pakkahuone

Kaakon ja Karjalan vakka; Kimara, Šavissa, Karkelo, Kaiku, Harmonikka, Hökkyrät, Harha, Kierros, Kimurantti, Suiverot, Sointu. Pohjanmaan ja keskisen Suomen vakka; PikkuOttoset I, PikkuOttoset II, JunioriOttoset, Kansulit, Minivirkku sekä Ottosten tanssiteos Sukupolvien ketju.

19.00 – 24.00 Vakat vauhdissa | Tullikamarin Pakkahuone

Konsertissa esiintyvät Lounais-Suomen vakan ryhmät Hämmäys, Ihku, Fikuleeri, Patiini, Vinkkarit, Tikki, Kansantanssiyhtye PRO, Turun kansantanssin ystävien ryhmät ja Fyyrkantti. Konsertissa nähdään myös Eteläisen vakan ryhmät Katrilli, Ruuhkaryhmä ja Susirekka.

Polkkaa pullopostilla!

Pullopostipolkat on perinteisistä ryhmätansseista koottu esitys sekä ryhmätanssikokemus. Ilta alkaa lyhyellä tanssi- ja musiikkiesityksellä, jonka jälkeen alkaa illan pääpihvi eli yhdessä tanssiminen isossa ryhmässä tanssien! Tanssityöpajassa opetellaan lennokkaasti ja rennolla otteella pullopostimenetelmän muovaamia tanhuja Karjalan Nuorten tanssijoiden näyttäessä mallia. Ilta päättyy vapaisiin tansseihin Spelareiden säestämänä. Illan seremoniamestarina toimii kansantanssija ja tanssinopettaja Riina Hosio.

Facebook: Pispalan Sottiisi

www.sottiisi.fi/ohjelma


Ikäraja: Ikärajaton

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.