EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.2.2023  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Amarillo Night: Pihlaja

Amarillo Night: Pihlaja Liput

R&B-musiikin tyylilajeja taidokkaasti ja persoonallisesti yhdistävä Pihlaja pureutuu sanoituksillaan elettyyn elämään, paikoin vaikeitakin aiheita peilaten. Laulaja-lauluntekijänä tunnettu Pihlaja nousi suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2020 julkaistulla ja listamenestystä saavuttaneella debyyttialbumillaan ”Kirjoitettu tähtiin”. Albumin myötä hän oli myös ansaitusti ehdolla Emma Gaalassa Vuoden tulokkaaksi.

Pihlajan odotettu albumi ”PAHA BARBI” julkaistiin marraskuun alulla. Albumikokonaisuutta edelsi hyvän vastaanoton saaneet singlet Paha Barbi, Tatuoitu, Menee yli feat. Tippa, Bon appétit, sekä kuuntelijan rakkauden täyteiseen tunnelmaan vievä Baby baby. Jo debyyttialbumillaan sukupuolirooleja kyseenalaistanut ja naiseutta pohtinut Pihlaja kuvailee albuminsa olevan tutkimusmatka siihen, millainen nainen hän voi ja saa olla tässä maailmassa. Intohimoisesti musiikintekoon sekä esiintymiseen suhtautuvan Pihlajan tuotannossa yhdistyvät omat kokemukset, monisyiset tunteet herkästä vahvaan sekä puhuttelevat melodiat. Luihin ja verenkiertoon.

Pihlaja

Amarillo Hyvinkää

Facebook | Instagram

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Showtime n. 24:00

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Ennakkomyynti päättyy keikkaa edeltävänä päivänä 2.2.2023 klo 23:59. Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.