EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 5.6.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Peter Juhan + Dubious Gloom, Slaya Bit Experience

Peter Juhan + Dubious Gloom, Slaya Bit Experience Liput

”These gays are not trying to murder you.”

Peter Juhanin ja Dubious Gloomin kollaboraation ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen On The Rocksissa keskiviikkona 5. päivä kesäkuuta.


Artistien värikäs musiikillinen ja visuaalinen tyyli operoivat nykypäivän klubi-soundin ja LGTBQ+ kulttuurin leikkauspisteessä. Kokonaisuus täydentyy 80-90 -lukujen tematiikalla sekä kantaaottavilla, seksuaalisilla ja humoristisilla lyriikoilla. Kaksikon yhteistyö sai alkunsa vuoden 2023 kesällä.

Peter Juhan on helsinkiläinen pop-artisti, DJ, fetissivalokuvaaja ja tapahtumajärjestäjä, joka on vuodesta 2018 vakiinnuttanut paikkansa Suomen LGBTQ+ alakulttuurien tärkeänä vaikuttajana. Hän on esiintynyt mm. Provinssissa ja Helsinki Pridessa. Peter on julkaissut useita musiikkiteoksia, joiden sävellyksistä, sanoituksista ja sovituksista hän itse vastaa. Peter esiintyy säännollisesti DJ:nä homobaari DTM:ssä.

Peter Juhanin Instagram
Hot Touchin kotisivu


Dubious Gloom on helsinkiläinen elektronisen musiikin artisti, tuottaja, DJ ja visuaalinen suunnittelija. Kolmen täyspitkän albumin lisäksi hänen katalogistaan löytyy useampia EP- ja sinkkujulkaisuja, joista mm. Cross -single soi vuoden 2021 parhaimpien kotimaisten biisien listalla Rony Rexin valitsemana YleX:llä. Lisäksi Dubious Gloom toimii mm. osana DJ-rivistöä fetissiklubi Midnight Massin illoissa.

Dubious Gloomin Instagram
Dubious Gloomin kotisivuwww.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.