EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.5.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Papucho y Su Manana Club (CUB)

Papucho y Su Manana Club (CUB) Liput

Papucho y Su Manana Club on kuubalainen timba yhtye, jota johtaa kuubalainen basisti-viulisti ja lauluntekijä Pedro Lázaro Ordóñes Padrón (”Papucho”). Yhtyeessä on 11 muusikkoa, jotka ovat levyttäneet useita menestyneitä albumeita ”Manana” on Yoruba termi, jota käytetään rumberoista ja kuubalaisista muusikoista, jotka välittävät tunteita suoraan sydämestä. He ovat tehneet kiertueita muun muassa seuraaviin maihin, Kolumbia, Venezuela ja Peru sekä Ranskaan, “Festival International Cubano à Orange” -festivaaleille. Euroopan kiertueet vuosina 2017 ja 2022 olivat loppuun myydyt.

Diskografia:

Tällä orkesterilla on neljä levytystä. Kaksi näistä on tehty italialaisen levy-yhtiön CUBAMUSICin kanssa. Saavutuksina Best Seller sijoitus ja kaksi levyjen kappaleista oli CUBAMUSICin listaykkösenä sekä eniten myytyjen levytysten joukossa yli kolmen kuukauden ajan.

Kolmas levy on tehty kuubalaisen EGREM levymerkin kanssa, jolla on korkeat vaatimukset tanssimusiikin seuraajien joukossa ympäri maailmaa.

Neljäs levy julkaistiin kesäkuussa 2022 Unicornio levymerkille nimellä ”Producciones Abdalahas”. Levyllä on ollut 13 niin kuubalaista huipputason kuin kansainvälistä hahmoa ja levy on kuubalaisen tanssimusiikin eniten kuunneltujen levyjen joukossa digitaalisilla alustoilla ja suoratoistona, salsakouluilla ja -klubeilla sekä festivaaleilla maailmanlaajuisesti.

Heidän kappaleensa ovat olleet eniten soitettujen listoilla kansainvälisillä DJ-yhteisoillä ja ammattitanssijoiden soittolistoilla lisäten siten seuraajien määrää joka kerta.

Julkaisut:
2023 - Historia De Amor ft. Paky Madarena - Single

CD:t
2022 : Timba 3.0 (Abdala Productions)
2019 : Pa´ cualquiera (Egrem)
2017 : Respeta (Cubamusic Record)
2015 : Mi Manana (Cubamusic Record)
2012 : Contra la Pared (Cubamusic Record)

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 69 €.

Alennuslippu myynnissä vain ennakkoon.

Alennuksiin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Myynti loppuu 10.5.2024 23:59.