EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.3.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Otto Mikkola & Pitkä ikävä -levynjulkaisukeikka w/ Slack Bird, Henna Emilia Hietamäki

Otto Mikkola & Pitkä ikävä -levynjulkaisukeikka w/ Slack Bird, Henna Emilia Hietamäki Liput

Otto Mikkolan debyyttialbumi julkaistaan 17.3.2023 Harava Recordsin toimesta ja julkkarikiertueella viisihenkinen orkesteri pysähtyy myös Annankadun Loosessa!

Otto Mikkola & Pitkä ikävä
Otto Mikkola on laulaja- & lauluntekijä, joka on tuttu mm. yhtyeistään Autiomaa ja Puhelinseksi. Mikkola on lähtenyt soolouralle ja julkaisee musiikkia ensimmäistä kertaa omalla nimellään. Harava Records julkaisee Mikkolan nimeä kantavan debyyttialbumin 17.3.2023, josta on saatu esimakua jo kolmen singlen verran.

Rovaniemellä kasvaneen Mikkolan lauluja värittää pohjoisen melankolian ääripäät, kaamos ja keskiyön aurinko. Tunnepitoiset tekstit sekoittuvat kaihoisiin säveliin, jotka ammentavat americanasta, folkista ja iskelmästä."

'Pitkä ikävä' on Mikkolan viisihenkinen keikkakokoonpano, jossa soittavat Ella Aresvuo, Manu Penttilä, Tommi Aho sekä Pasi Pöljö.

Linkit:
BandCamp
Facebook
Instagram

Slack Bird
Slack Bird vie kuulijansa juuritasolle yhdistäen syvän etelän ja kylmän pohjoisen parhaat puolet. Massiivisilla kansainvälisillä kiertueilla timanttiseksi live-kokoonpanoksi hioutunut Slack Bird on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, "Hämärään", ilmestyi maaliskuussa 2021 vieden Slack Birdin soundia entistäkin isompaan ja synkempään suuntaan.

Keväällä 2023 Slack Bird soittaa kotimaassa muutaman keikan ennen suuntaamistaan Euroopan
kiertueelle.

Slack Bird - Liian hyvä meno
Slack Bird - Tupakkarulla
Slack Bird - Pyllytä peto

Henna Emilia Hietamäki
Aiemmin mm. Henna Emilia & Houreet, Cats of Transnistria ja Dust Mountain -yhtyeidensä kanssa toiminut Henna Emilia Hietamäki on uudessa soolomusiikissaan siirtynyt kohti akustista ja intiimiä ilmaisua.

Solitin 19.8. julkaisema Maja on syntynyt suurilta osin pienessä, sähköttömässä kesämajassa, jossa Hietamäki ryhtyi luomaan uudenlaista musiikkia ja äänitti levyn kitara- ja lauluraidat. Myös jatkoäänitykset ja levyn miksaus ovat Hietamäen omaa käsialaa.

Linkit musiikkiin:
https://playgroundmusic.org/omxokkd

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippuja myynnissä ovilla, mikäli jäljellä.