EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.5.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Mokoma, Lastout

Mokoma, Lastout Liput

Mokoman 12. pitkäsoitto ”Myrsky” julkaistaan 8. maaliskuuta 2024.
Rytmikorjaamolle yhtye saapuu Ke 8.5.2024!

Alkuperäiselle päivälle (23.3.) ostetut liput käyvät uudelle tapahtumapäivälle sellaisenaan

Metalliyhtye Mokoma julkaisee uransa 12. albumin maaliskuun 8. päivä 2024. Albumi on nimeltään Myrsky ja sen on tuottanut Vuoden tuottajaksi ja musiikintekijäksi Emma Gaalassa 2023 palkittu Jonas Olsson.

Mokoma on uransa aikana julkaissut yhteensä 11 sähkökokoonpanolla soitettua albumia ja kaksi akustista levyä sekä lukuisia singlejä sekä EP:itä. Yhtyeen albumeista kahdeksan (Kurimus, Tämän maailman ruhtinaan hovi, Sydänjuuret, Kuoleman Laulukunnaat, Luihin ja ytimiin, Varjopuoli, 180 astetta, Hengen pitimet) on myynyt kultaa ja yksi platinaa (Elävien kirjoihin).

Vuodesta 2006 lähtien kaikki yhtyeen pitkäsoitot ovat nousseet julkaisunsa jälkeen virallisen listan paalupaikalle. Näiden lisäksi myös Viides vuodenaika -EP sekä Mokoma -DVD ovat myyneet kultaa ja vieneet ykköspaikat virallisilla myyntilistoilla. Yhteensä Mokoman äänitteitä on myyty kaiken kaikkiaan lähes 200 000 kappaletta.

Illan lämppärinä Lastout.

LASTOUT on 17-18 -vuotiaista nuorista koostuva metallikokoonpano, joka on herättänyt suurta kiinnostusta ensimmäisillä demojulkaisuillaan niin kotimaassa kuin maailmallakin. Bändikilpailuissa menestyneen yhtyeen musiikkivideoita on katsottu YouTubessa satoja tuhansia kertoja.

LASTOUT toimittaa vakuuttavasti tuoreen kuuloista uuden sukupolven metallia, eivätkä yhtyeen live-esiintymiset jätä yleisöä kylmäksi. Tällä hetkellä bändi työstää debyyttialbumiaan, joka tullaan julkaisemaan tuoreen levytyssopimuksen myötä Ranka Kustannuksella. Ensimmäinen single ”Irate” julkaistaan 15.3.

Tapahtuma on siirtynyt. Uusi päivä Ke 8.5.2024.
Alkuperäiselle päivälle (23.3.) ostetut liput käyvät uudelle tapahtumapäivälle sellaisenaan.
Halutessasi liput on mahdollista palauttaa 30.4. asti www.tiketti.fi/palautalippuja

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00

Aikataulu:
ovet 20:00
20:30 Lastout
21:15 Mokoma

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Rajattu anniskelualue K-18.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

***

Varicko kiinni 8.5.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!

Myynti loppuu 8.5.2024 20:00.