EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.9.2023  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Minttu Hellstén ja Laura Kielo konsertti

Minttu Hellstén ja Laura Kielo konsertti Liput

Minttu Hellstén ja Laura Kielo konsertti

Minttu Hellstén on Itähelsinkiläistynyt laulaja-lauluntekijä. Hellsténin sooloprojekti on orgaanista ja synteettistä maailmaa yhdistävää suomenkielistä taidepoppia. Musiikki koostuu pääasiassa laulusta, syntetisaattoreista ja harmoonista. Musiikkia on kuvailtu visuaaliseksi, katarttiseksi ja omaperäiseksi. Peltojen keskellä Elimäellä syntynyttä Minttu Hellsténiä kiinnostaa erityisesti tunnelman luonti, soundit ja ihmisääni. Musiikkia opiskellut Hellstén on tehnyt monipuolisesti musiikkia yli kymmenen vuoden ajan elektro-akustisen, ääni-improvisaation, kansanmusiikin, teatterimusiikin ja kevyen musiikin saralla. Musiikkipiireissä arvostettu Hellstén on soittanut ja laulanut muun muassa Samuli Putron yhtyeessä ja ollut mukana vuonna 2020 Live Emma -ehdokkaana Ateneumin Pienet rukoukset -konserttisarjasta.

Debyyttisingle Kaakelit julkaistiin 3.2.2023 ja se sai heti hyvän vastaanoton.

Laura Kielo on tuore itäsuomalainen artisti, jonka biiseissä moderni, elektroninen popsoundi yhdistyy ajatuksia herättäviin ja tarkkanäköisiin teksteihin. Sanoituksissa on sekaisin maaseutua ilveksen huutoineen, nyt niin kaukaista suurkaupunkia Pietaria, teiniaikojen lohdutonta ihastusta, kevätmasennusta, eron rumuutta ja kauneutta.

Laura perusti ensimmäisen elektrobändinsä kotibileissä vuonna 2006 ja yhtye nousi kulttimaineeseen Pietarin musiikkiklubeilla lyhyen olemassaolonsa aikana. Palattuaan sähköisen musiikin pariin Laura päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja nykyisessä sooloprojektissaan säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi tekee myös biisien tuotannot itse.

Laura on koulutukseltaan kansanmusiikin maisteri sekä kansanlaulun ja popjazzpianon opettaja. Artistin laaja musiikillinen tausta yhdistettynä elektroniseen ilmaisuun saa aikaan ainutlaatuista ja koukuttavaa Laura Kielon musiikkia.

Laura Kielon debyyttisinkku ”Pidä” julkaistaan 16.6.

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00