EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.5.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Mikko Joensuu

Mikko Joensuu Liput

Mikko Joensuu on hehkutettu laulaja-lauluntekijä, jonka tuorein albumi Long Ark ilmestyi seitsemän vuoden tauon jälkeen tammikuussa 2024. Kymmenen kappaletta sisältävää 82-minuuttista albumia on ylistetty medioissa ulkomaita myöden. Albumin helmikuinen julkaisukonsertti Helsingin Musiikkitalolla oli loppuunmyyty. Nyt Joensuu esittää uuden albuminsa materiaalia G Livelabin loistavissa olosuhteissa!

“Long Ark -teema tarkoittaa minulle kahta asiaa; ihmisen tietoisuuden isoa kaarta tai venettä, jossa jokainen ihminen voi pienen hetken olla tietoisena olentona ja käydä läpi yhteyttä ja merkitystä ja omaa olemassaoloansa.” – Mikko Joensuu

Mikko Joensuun 2015-2017 vuosina ilmestynyt albumitrilogia Amen oli ainutlaatuinen kokonaistaideteos, joka poiki tekijälleen mm. Teosto-palkinnon. Artisti tunnetaan myös Joensuu 1685 -yhtyeen laulajana.

“The greatest home-grown music ever made in Finland.” – Rumba magazine (Finland) on Mikko Joensuu’s Amen 1.

“Unparalleled in Finnish music.” – Soundi magazine (Finland) on Mikko Joensuu’s Amen 2.

"Mikko Joensuun odotettu Long Ark on eeppinen, korkeuksiin kurottava albumi" - Soundi

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00
Myynti loppuu 10.5.2024 20:00.