EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 26.3.2023  /  Tapiolan kirkko  /  Espoo

Marianpäivän konsertti

Marianpäivän konsertti Liput

40-vuotta tänä vuonna täyttävä Tapiolan Kamarikuoro esittää Marianpäivän konsertissaan Maria-aiheista musiikkia keskiajan, renessanssin ja varhaisbarokin ajalta. Teoksia kuullaan mm. Alonso Lobolta, Tomás Luis da Victorialta ja Heinrich Schützilta. Musiikki on harvemmin kuultua, mutta tyylit tarjoavat vaikuttavan retken länsimaisen taidemusiikin historiaan ennen Bachia ja Händeliä.

Espoolainen Tapiolan Kamarikuoro on perustamisestaan lähtien kuulunut suomalaisten kuorojen kärkikastiin. Kuoron taiteellisina johtajana on toiminut vuodesta 1998 lähtien Hannu Norjanen. Kuoron ohjelmisto on laaja ulottuen barokista nykymusiikkiin, erityisosaamisenaan romanttinen ja uudempi kuoromusiikki. Kuoro tekee säännöllistä yhteistyötä ammattiorkestereiden kuten Radion Sinfoniaorkesterin, Tapiola Sinfoniettan ja Suomalaisen Barokkiorkesterin kanssa. Omia levyjä on vuosien varrella kertynyt toistakymmentä.

Tapiolan Kamarikuoro:
FacebookYoutube

www.tapiolachamberchoir.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00
Ovet klo 17:00

Numeroimattomat istumapaikat.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.