EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.9.2022  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Knucklebone Oscar, RelaxTrio, AT’s Roots & Ramblin’

Knucklebone Oscar, RelaxTrio, AT’s Roots & Ramblin’ Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 29.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 12.3.2022 mennessä.

***

Knucklebone Oscar

Knucklebone Oscar on Suomen lahja rokkenroll -hulluudelle. Kitararatykittäjän tavaramerkkejä on energiset keikat ja ultraviihdyttävä lavashow. Oscar on edustanut Suomea bluesin MM -kisoissa Memphisissä, rundannut Kiinassa, tarjoillut UMK:ssa burleskishown, julkaissut kasan levyjä, esittänyt raakaa gospelia ja tähdittänyt jopa täyspitkää 'Knucklebonehead' teatterielokuvaa. Lisäksi mies esiintyy Ylen Vintage Valtakunta tv-sarjassa ja tuomaroi Nelosen "All Together Now" laulukilpailua. Oscar has done and seen it all.

Knucklebone Oscar on omimmillaan oman bändinsä kanssa, laulajana ja armoitettuna kitaranriivaajana. Livenä repertuaarissa on voimakasta rytmibluesia, rokkenrollia ja riemastuttavaa lava-actionia nelihenkisen bändin kanssa.

RelaxTrio

RelaxTrio on vuonna 2004 perustettu tiukkaakin tiukempi power trio, jonka Rock ’n’ Roll -paahto ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Bändi on tunnettu energisistä ja vauhdikkaista keikoistaan ,ja se ammentaa musiikissaan vaikutteita niin modernin rockabillyn, psychobillyn kuin punkrockinkin maailmoista. Vuosien varrella kolmikko on kotimaan klubien lisäksi kiertänyt ahkerasti ympäri Eurooppaa alan tapahtumissa ja festivaaleilla. Ensimmäisen, itärannikkoon painottuvan, jenkkirundin bändi rykäisi kesällä 2019.

RelaxTrio on julkaissut kolme pitkäsoittoa sekä yhden neljän biisin EP:n Jungle Records -levy-yhtiölle. Tällä hetkellä bändi työstää neljättä albumiaan, joka tulee näkemään päivänvalon 2022 alkupuolella.

AT’s Roots & Ramblin’

AT’s Roots & Ramblin’ on nuori ja lahjakas trio, omalla uniikilla soundillaan ja freshillä kosketuksellaan rock’n’rolliin. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ’Notes From The Backwoods’ toukokuussa 2019 ja kiersivät kotimaan lisäksi mm. Ruotsissa Fatboyn kanssa sekä Englannissa Rockabilly Rave -festareilla.

Bändi on tunnettu energisistä keikoistaan. Toinen levy julkaistaan lokakuun lopulla 2021 ja albumilta on julkaistu singlet ”Sticks & Stones with Hannu Kiviaho from FATBOY”, ”New Doll” & ”Smokey Page Bettie”. Uudet julkaisut ovat päätyneet sekä kotimaan että ulkomaiden isoimmille Spotify -soittolistoille (mm. useasti puolimiljoonaa kuuntelijaa omaavalle ”Rockabilly Mania” -listalle) ja soinut ympäri maailmaa radiokanavilla.

Möysä: facebook / instagram

***
Mössön koronainfon ja turvallisuusohjeet löydät TÄÄLTÄ.

www.moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime:
21:00 AT’s Roots & Ramblin’
22:30 RelaxTrio
24:00 Knucklebone Oscar

Osta Möysä-paita täältä!

Klubikatsomo-lippu (sisältää keikkalipun)
- sisäänkäynti klubikatsomon ovesta, ilman jonotusta.
- narikka sisältyy hintaan.
- paikka klubikatsomosta josta erinomainen näkyvyys lavalle, halutessasi istumapaikka.
- lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Punainen VIP-aitio
(HUOM! Keikkaliput ostettava erikseen!)
- lippu sisältää max. 15 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä pääsylippuja ja eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta.

Jallu VIP-aitio
(HUOM! Keikkaliput ostettava erikseen!)
- lippu sisältää max. 25 henkilön sisäänpääsyn aitioon. Aitiovuokra ei sisällä pääsylippuja ja eteispalvelumaksua. Sisäänkäynti aitioon ilman jonotusta.

* aitiossa pääset oman porukan kesken nauttimaan keikasta. Aitiot sijaitsevat paraatipaikalla hyvällä näkyvyydellä lavalle ja se on vain teidän seurueenne käytössä koko illan. 
* Musaklubin maistuva menu on erinomainen vaihtoehto ruokailla rauhassa ennen keikkaa. 

Lisätiedot aitiovuokrauksesta: ansku(a) moysa.fi . Aitioihin on mahdollista tilata juomia ennakkoon.

HUOM! Aitio-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä .

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Pyörätuolilla kulku Mössölle tapahtuu henkilökunnan avustamana sisäpihan kautta. Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla rajoitetusti.