EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.5.2023  /  Kalevan Navetta  /  Seinäjoki

Kauko Röyhkä (soolo)

Kauko Röyhkä (soolo) Liput

Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan. Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen (1980) on suomalainen rock-klassikko, ja romaani Kaksi aurinkoa oli Finlandia-palkintoehdokkaana vuonna 1996. Röyhkä on kirjoittanut myös muun muassa elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluita. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 valtion taidepalkinnon. Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä.

Aikataulu:
Ovet klo 20:00
Kauko Röyhkä klo 20:45

Huom! Mahdollisuus ostaa yhteislippu, jolla pääsee samana olevalle Jorma Tapio & Kaski -keikalle!

***

Melodista ja alkuvoimaista freejazzia suomalaisilta alan huipuilta. Jorma Tapio & Kaski on trio, joka on historiansa aikana nähnyt monia eri olomuotoja. Kaski viittaa kansallisromantiikkaan ja ahkeraan työtä pelkäämättömään kansaan. Kaski-trion
dynamiikka vaihtelee suurista energiaryöpytyksistä kuiskaukseen ja yhtyeen sointipaletti on erittäin laaja Tapion eri puhaltimien myötä.

Orkesterissa soittavat: Jorma Tapio, saksofonit, bassoklarinetti, huilut
Eero Tikkanen, kontrabasso, viulu
Janne Tuomi, rummut, lyömäsoittimet, kantele

http://www.jormatapio.com/

Aikataulu:
Ovet klo 18:30
Jorma Tapio & Kaski klo 19:00

www.kalevannavetta.fi


Ikäraja: K-18

Kauko Röyhkä liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä. Liput ovelta vain erikseen.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 5.5.2023 18:30.