EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.2.2024  /  Rekolan Kino  /  Vantaa

Remy ry esittää: Joshua James, Evan Coulombe & Mika Kuokkanen (US/FI) (+ Juippi & Juippi)

Remy ry esittää: Joshua James, Evan Coulombe & Mika Kuokkanen (US/FI) (+ Juippi & Juippi) Liput

Kolmen amigon paluu!

Korona-ajan mittaisen tauon jälkeen Rolling Stone -lehden yhdeksi oman ikäpolvensa tärkeimmistä laulaja-lauluntekijöistä nostama Joshua James saapuu sielukkaan kitaristinsa Evanin kanssa Suomeen yhdistääkseen voimansa Hoedown-yhtyeestäkin tutun Mika Kuokkasen kanssa.

Loppuunmyytyjä keikkoja toisensa perään eri kiertueilla Suomessa heittänyt Joshua James esiintyy yhdessä amigojensa tammi- ja helmikuussa 2024!

Hyvin omaperäisellä ja intiimillä laulutyylillään sekä vangitsevalla esiintymisellään yleisönsä hurmaavan Joshuan kappaleet ovat tulleet tutuksi mm. TV-sarja Sons Of Anarchyn katsojille. Joshua, Evan ja Mika ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2012 lähtien.

Joshua James, voc & gtr, harmonica
Evan Coulombe, voc & gtr
Mika Kuokkanen, voc & gtr

Juippi & Juippi on kahden amerikkalaiseen juurimusiikkiin viehtyneen muusikon, Jukka Haikosen ja Mikko Perkoilan muodostama akustinen duo.

Viime aikoina herrat ovat keskittyneet eri ajoilta peräisin olevien amerikkalaisperäisten laulujen - tuttujen ja tuntemattomampien - julkaisemiseen albumina suomen kielellä. Jotkut lauluista on käännetty suomeksi jo aikaisemmin, mutta parantelun varaa on ollut Juippien mielestä runsaastikin, erityisesti mitä tulee alkuperäistekstien kunnioittamiseen.

www.remy.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected], p. 0409015181