EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.3.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Joni Ekman Group, Satanen

Joni Ekman Group, Satanen Liput


Joni Ekmanin esiintyminen peruuntunut. Käyttämättömät liput käyvät sellaisenaan myöhemmin ilmoitettavaan korvaavaan keikkaan tai ne voi palauttaa osoitteessa tiketti.fi/palautalippuja torstaihin 16.5. klo 23:59 saakka.

Lauantaina 16.3. illassa esiintyvät Satanen, Punainen Planeetta ja Lentävä Sirkkeli, liput ainoastaan ovelta.

***

Maaliskuun puolivälissä 16.3. Bar Loosessa soi suomenkielinen rock, kun paikalle saapuu juuri uuden Rakastat kesää -singlen julkaissut Joni Ekman Group sekä vanhojen tekijöiden uusi suomenkielinen jytärock-yhtye Satanen. Odotettavissa on siis kovaa musaa ja hyvää meininkiä!

JONI EKMAN GROUP

Joni Ekman, tuo Someron lahja Tampereelle, on eittämättä yksi tämän hetken tuotteliaimmista ja aktiivisimmista musiikintekijöistä, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä Suomen nuoremman rock-sukupolven kovimmista kitaristeista. Ahkeran laulaja-lauluntekijän viimeisin pitkäsoitto, loppuvuodesta 2022 julkaistu EkMania! tarjoaa tuplamitan verran kepeää pehmorokkia, jonka boogie kuljettaa rokkipoliisitkin sulavasti diskopallon alle.

SATANEN

Illan ensimmäisenä esiintyjänä lavalle nousee uusi helsinkiläisyhtye Satanen, jossa vaikuttaa prominentteja rock-henkilöitä kovista ryhmistä, kuten Ella Kiss Diseasesta, Pasi Ghost Worldista, Kiraz Motorboatista ja Juuso Black Dogista. Homman nimi on suomenkielinen garage ja jytärockia Motörheadin ja Hurriganesin viittoittamalla polulla! Tämä ryhmä kannattaa ehdottomasti tsekata!

Keikkojen jälkeen Club Anvil jatkaa iltaa!

Soittoaikataulu:
20:30 ovet
21:00 Satanen
22:00 Joni Ekman Group

23:00 Club Anvil

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 13 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]