EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.5.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Janne Masalin

Janne Masalin Liput

JANNE MASALIN NÄHDÄÄN KORJAAMON VINTILLÄ TOUKOKUUSSA

Helmikuussa 2023 ilmestynyt “Kuoseja” on Tundramatiksin ja Bad Ass Brass Bandin keulakuvan Janne Masalinin konstailematon kakkoslevy. Se on vapaa, vallaton ja välillä jopa villi musiikillinen kokonaisuus. Teksteissä keinutaan hilpeyden ja empatian välimaastossa. Laulut etsivät hiljaiselle hetkelle äänekästä ja yksinäiselle apeudelle vuorovaikutteista vastakohtaa.

”Siks mun naama roikkuu, ku myötätunnosta murjotan, kutakin murhetta vuorotellen mä harjotan. Vain alkukantainen huuto muuttaa ilmaston huutomessu keuhkot putsaa ja koneiston.”

Janne Masalin on myös elokuvan- ja näyttämötaiteen tekijä. Tämä monialaisuus kuuluu ilahduttavasti myös nyt julkaistavalla Kuoseja albumilla.

Masalinin lisäksi levyllä esiintyvät Lauri Kallio (Pambikallio, Jimi Tenor), Juha Kuoppala (Tehosekoitin, Saimaa), Jarno Karjalainen (Ismo Alanko Säätiö, Kaihon Karavaani) sekä Aleksi Kinnunen (Serot).

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 19:30

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.