EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14. - Su 16.7.2023  /  Laulurinne  /  Joensuu

Ilosaarirock 2023

Ilosaarirock 2023 Liput

ILOSAARIROCK 2023 – LIPUT JA INFO

AIKATAULUT JULKI!

Ilosaarirockin esiintymisaikataulut on julkaistu! Jo aiemmin valmistuneen festivaaliohjelman lisäksi Ilosaarirockin lavat valtaavat myös perjantain festaripäivän päättävä YleX JATKOT: Windows95man sekä lauantai-illan kruunaava, DJ Janne Laurilan kipparoima legendaarinen Juustodisco. Ilosaarirockin muu oheis- ja alueohjelma julkaistaan kesäkuun puolella.

Koko julkaistu festivaaliohjelma sekä artistien esiintymispäivät ja soittoajat ovat nähtävillä Ilosaarirockin verkkosivuilla www.ilosaarirock.fi. Hopihop omia festaripäiviä suunnittelemaan!

----

Tilaa Ilosaarirockin lippusi maksuttomaan digipostipalvelu Kivraan ja säästä lipun toimituskuluissa!

Toimi näin:

  1. Lataa Kivra puhelimeesi ja rekisteröidy palveluun osoitteessa kivra.fi/ilosaarirock.

  2. Osta liput Tiketistä samalla sähköpostiosoitteella, jolla rekisteröidyit Kivraan.

  3. Liput toimitetaan automaattisesti Kivraan!

Vastaanottamalla ja näyttämällä Ilosaarirock-lippusi Kivrasta, olet oikeutettu lukuisiin erikoisetuihin kesän 2023 Ilosaarirockissa sekä jo ennen tapahtumaa – mukaan lukien viime kesältä tuttuun nopeaan rannekkeenvaihtoon Vihreä väylällä. Pysy kuulolla!

Viime vuonna uuden yleisöennätyksensä tehnyt Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 14.–16.7.2023.

Vuonna 1971 perustetun Ilosaarirockin järjestää riippumaton, itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

www.ilosaarirock.fi
www.instagram.com/ilosaarirock
www.facebook.com/ilosaarirock
www.tiktok.com/@ilosaarirock

www.ilosaarirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

OHJELMA

PERJANTAI 14.7.

Benson Boone (US), BESS, Bloodred Hourglass, Cyan Kicks, Etta, Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), Gettomasa, Ismo Alanko, Jami Faltin, JVG, Knipi, Pihlaja, Sexmane, The Prodigy (UK), Turisti, Ursus Factory, VV ja Younghearted

LA 15.7.

Anna Puu, Antti Autio + Jouset, Detalji, Dylan (UK), Gasellit, Jacob Banks (UK), jambo, Karri Koira, Käärijä, Linda Fredriksson Juniper, Maija Vilkkumaa, Malla, Maustetytöt, Michael Monroe, Paperi T, pehmoaino, Sleep Token (UK), Stam1na, Stoned Statues ja Years & Years (UK)

SU 16.7.

Aliisa Syrjä, ALMA, Apulanta, Arppa, Ava Max (US), Carpenter Brut (FR), Costi, Eevil Stöö & Stepa, Kissa, KUUMAA, Mouhous, Olavi Uusivirta, Ramses II, Ruusut, Scandinavian Music Group, Vesala, Vesterinen Yhtyeineen ja Yona

Ilosaarirockin festivaaliohjelma vuodelle 2023 on valmis. Lisätietoja artisteista löydät tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta www.ilosaarirock.fi/2023/ohjelma.

Artistien esiintymisaikataulut löydät osoitteesta www.ilosaarirock.fi/2023/aikataulut.

LIPUT

Ilosaarirock on kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalille myydään kolmen päivän, kahden päivän ja yhden päivän lippuja sekä kolmen päivän ja yhden päivän VIP-lippuja. 

Lippujen hinnat:
3 PÄIVÄÄ 199 €
2 PÄIVÄÄ 169 €
1 PÄIVÄ 119 €

VIP 3 PÄIVÄÄ 309 €
VIP 1 PÄIVÄ 179 €

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle pääsyä.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistä korkeammalle Ilosaarirockin VIP-asiakkaana! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun ohjelman ja palveluiden lisäksi saat pääsyn upeille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Ilosaarirockin VIP-lippuun sisältyy:

  • Ilosaarirockin musiikki- ja aluetaide-elämykset sekä kaikki palvelut
  • sisäänpääsy festivaalialueelle
  • pääsy Päälavan ja Tähtiteltan viihtyisille VIP-alueille, joilta löytyy erityisiä ravintola- ja juomapalveluita, mukavia istuma-alueita sekä vesivessat
  • henkilökohtainen VIP-ranneke, jolla pääsee kulkemaan sisään ja ulos festivaalialueelle sekä VIP-alueilla
  • rannekkeenvaihto omalla VIP-rannekkeenvaihtopisteellä
  • VIP-väylä festivaalin pääportilla sekä turvatarkastuksessa
  • VIP-narikan palvelut ja kolme (3) maksutonta käyntiä narikassa per päivä

Huomioithan, että VIP-lippuihin ei sisälly ruokaa tai juomia.

Ilosaarirockin VIP on K-18.  

VIP-ALUEET 

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen eli Päälavan ja Tähtiteltan edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat viihtyisästi sisustetut VIP-tilat laadukkaine palveluineen.

VIP-baareista löytyy juomaa jokaiseen makuun. Tarjolla on juotavaa shampanjasta erikoisoluisiin ja shoteista mocktaileihin.

Päälavan VIP on Ilosaarirockin suurimman esiintymislavan läheisyteen kohoava kaksikerroksinen rakennus, josta on paras näkymä niin lavalle kuin yleisöön. Rakennuksen sisällä palvelee laajan valikoiman eksklusiivinen baari kaikilla herkuilla, ja viihtyisältä pihalta löytyy lukuisia levähdyspaikkoja, joilta voit tunnelmoida Päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä. Uusi, heti VIP-rakennuksen vieressä sijaitseva WC-alue vesivessoineen takaa miellyttävän festarikokemuksen.

Tähtiteltan VIP-alueella voit rentoutua, nauttia drinkkejä, syödä hyvin sekä seurustella muiden VIP-vieraiden kanssa, kiitos loistavan ravintolatelttamme! Viihtyisällä terassialueella voi lisäksi tanssahdella Tähtiteltan esiintyjien tahtiin tai loikoilla ja nauttia VIP-baarin juomatarjonnasta leppoisilla istuma-alueilla. Kulku Tähtiteltan VIP-alueelle tapahtuu suoraan festivaalialueelta VIP-asiakkaiden oman portin kautta. VIP-alueelta on myös suora pääsy Tähtiteltan baarialueelle. Vain VIP-asiakkaiden käytössä olevat vesivessat löytyvät aivan VIP-alueen vierestä.

Tähtiteltan VIP-ravintolateltassa on joka päivä tarjolla maittava buffet, jonka VIP-vieraille taikoo kulmakunnan parhain Ravintola Kerubi. VIP-buffet tulee ostaa erikseen VIP-lipun lisäksi ja VIP-buffetiin pääsy vaatii VIP-lipun.

Lue lisää VIP-palveluista, buffetista sekä VIPin saavutettavuudesta Ilosaarirockin verkkosivuilla: ilosaarirock.fi/vip

— — — — — —

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijärjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.