EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14. - Su 16.7.2023  /  Laulurinne  /  Joensuu

Ilosaarirock 2023

Ilosaarirock 2023 Liput

ILOSAARIROCK 2023 – LIPUT JA INFO

KIVRA EARLY BIRD -LIPUT ILOSAARIROCKIIN 2023 MYYNNISSÄ NYT!

Edulliset kolmen päivän Kivra Early Bird -ennakkoliput vuoden 2023 Ilosaarirockiin ovat nyt myynnissä yksinoikeudella Tiketissä! Kivra Early Bird -lippuja on myynnissä rajoitettu erä hintaan 149 €. Tämän edullisempaa kolmen päivän festarilippua ei Ilosaarirockiin tulla myymään – toimi nopeasti!

Kaikki Kivra Early Bird -liput toimitetaan ilmaiseksi digipostipalvelu Kivraan.

Ilosaarirock 2023 järjestetään 14.–16. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä.

Vuonna 1971 perustetun Ilosaarirockin järjestää riippumaton, itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

www.ilosaarirock.fi
www.instagram.com/ilosaarirock
www.facebook.com/ilosaarirock
www.tiktok.com/@ilosaarirock

www.ilosaarirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

LIPUT

Ilosaarirock on kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalille myydään kolmen päivän lippuja sekä lähempänä tapahtumaa myös kahden ja yhden päivän peruslippuja sekä kolmen päivän VIP-lippuja.

Kivra Early Bird -lipun hinta on 149 €.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle pääsyä.

– – – – – – – –

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijärjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.

Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.