EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 4. - La 8.4.2023  /  Vivamon Raamattukylä  /  Lohja

Vivamon Raamattukylä: Ihmisen poika -pääsiäisnäytelmä

Vivamon Raamattukylä: Ihmisen poika -pääsiäisnäytelmä Liput

Vivamon Raamattukylän pääsiäisnäytelmä vie katsojat Jerusalemin pääsiäisjuhlille. Matka alkaa palmusunnuntain riemukulkueesta ja jatkuu

Jeesuksen kärsimystielle. Pitkäperjantain murheellisista tapahtumista kuljetaan pääsiäisaamun riemuun: "Jeesus on totisesti ylösnoussut!"

www.vivamonraamattukyla.fi


Ikäraja: Ikärajasuositus K-7

Saavuthan paikalle 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Esitys tapahtuu ulkona, varaudu sään mukaisin vaattein. Näytelmässä liikutaan esityspaikalta toiselle hiekkatietä pitkin noin kilometrin matka. Näytelmän reitillä on yksi pitempi ylämäki menomatkalla ja takaisin tulleessa toinen.

Esityksen kesto on n. 1 h.

Voit tilata esityksen yhteyteen kahvin tai muun ruokailun Vivamon ravintolassa. Tiedustelut ja tilaukset Vivamon vastaanoton kautta: vivamo@sana.fi tai 0207 681 760.