EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.4.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

(klo 17:00) ibe - KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tour

(klo 17:00) ibe - KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tour Liput

Ylitöitä ibelle! Ilmiömäisen kysynnänä johdosta lisäkeikka!

Työt kutsuvat! Räjähdysmäisen kysynnän vuoksi KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tourin kaupungeista kuudessa järjestetään lisäkeikat! Aikaisemmin samana päivänä järjestettävät lisäkeikat mahdollistavat sen, että kaikki halukkaat pääsevät näkemään Suomen kiinnostavimman artistin livenä!

Jonottaminen verkkokaupassa

Mikäli myyntisivu ruuhkautuu, sinut ohjataan jonoon odottamaan myynnin alkua. Jonotus alkaa aikaisintaan 30 minuuttia ennen myynnin alkua ja jonovuorot jaetaan myynnin alkaessa.

Queuing in the online store

If the sales page becomes congested, you will be directed to a queue to wait for the start of sales. The queue starts the earliest 30 minutes before the sales begin, and the places in the queue are allocated when the sales start.

Kö i webbutiken

Ifall försäjningssidan överbelastas kommer du bli ställd i en kö för att vänta på att försäljningen börjar. Kön bildas tidigast 30 minuter innan försäljningsstart och placeringen i kön utdelas då försäljningen börjar.

Kai sitä on joskus töitäkin tehtävä? Eikös vain ibe?

Fanien odotus palkitaan, kun ibe palaa lavoille ryminällä keväällä 2024. Seitsemän kaupunkia kattava kiertue tuo Suomen kinnostavimman artistin ja näyttävimmän shown tarkkaan valituille venueille. Kiertueen kaikki keikat ovat ikärajattomia!

Keikkatauosta nauttinut ibe on esiintynyt vuonna 2023 vain yhden ainoan kerran, jo legendaariseksi muodostuneella keikalla festivaalin päälavalla yli 25 000 ihmiselle. Kun ei ole jatkuvasti tien päällä, vapautuu aikaa kummasti muihinkin hommiin. ibe on päättänyt paiskia hommia studiolla ja työ on tuottanut hedelmää - tänä vuonna kaikki ibe-biisit, featit mukaan lukien, ovat striimanneet yhteensä jo yli 100 miljoonaa kertaa.

KAI SITÄ JOSKUS ON TÖITÄKIN TEHTÄVÄ -tour juhlistaa iben 3.11. julkaisemaa, ennakkoon platinaa myynyttä RÄPPÄRI-albumia. Kiertueen keikoilla tullaan kuulemaan musiikkia uudelta albumilta, unohtamatta kuitenkaan iben laajan katalogin vanhempaa tuotantoa.

ibe

ibe on suomalaisen musiikin uudistaja. Sukupolvensa ääneksi kutsuttu artisti on uransa aikana luonut laajan ja monipuolisen katalogin. Siitä löytyy jokaiselle jotakin, mutta iben tapauksessa se ei tarkoita; ei mitään kellekään.

Artisti kuvailee suhdetta musiikkiinsa, kuin päiväkirjaan. Hän kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. ibe uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia. Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana.

Seassa on hippunen kryptistä hulluutta ja arvaamattomuutta. Innokkaimmat fanit saavat olla jatkuvasti varpaillaan: mitäköhän ibe tekee seuraavaksi? Tämä ainutlaatuinen tunnelma ja jännitys kannattaa kokea myös livenä, iben keikalla.

Instagram | TikTok | Facebook | Spotify

ibe1999.com

tavara-asema.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 15:30
Showtime 17:00

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas. Verkkokaupasta vain suoria ostoja, ei varausmahdollisuutta.

Eteispalvelu sisältyy lipun hintaan.

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 40 €.

****

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!