EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Välimerenkatu 18, 00220 Helsinki

Hotel Ax 


hotelax.fi

Hotel AX on aivan uudenlainen taiteen leikkikenttä. Tunnelmallinen olohuoneen omainen tila sopii yllätyksellisille illallisille, inspiroiville kokemuksille ja rentouttaville yöunille. Kun Hotel AX avaa ovensa, se avaa ovet myös taiteeseen, maailmaan joka näyttää toiselta kuin tämä yhteinen ympäröivä.

Hotel AX:ssa pyörii AX Club, joka koostuu sekä elävän taiteen maksullisista illoista, että ravintolan puolen maksuttomista Dj illoista. Meillä ohjelmaa löytyy laidasta laitaan ja kaikkiin maksullisiin iltoihin voit ostaa helposti liput Tiketistä.

Lippuvaihtoehtoja on monta, joten voit valita niistä juuri sinulle sopivimman haluat sitten tulla katsomaan illan showta, kenties lisätä siihen myös illallisen tai jäädä myös yöpymään ja nauttimaan vielä ihanan artesaani aamiaisen.

Tarkemmat aikataulut kaikista tapahtumistamme löydät nettisivuiltamme ”Tapahtumat” osiosta www.hotelax.fi/tapahtumat .

Meillä voit myös järjestää ikimuistoiset yksityisjuhlat oli sitten kyseessä työpaikan bileet tai omat syntymäpäivät. Tutustu nettisivujemme kautta tiloihimme, ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä juuri sellainen ilta kuin sinä haluat!