EN  FI  SV
0600-1-1616 Call Center Mon–Sat 9–21, Sun 11-19 (1,78 € / min. + lnc)
Official tickets to concerts, festivals, sports events, theater and live stream events from Tiketti webstore.
WARNING:
Internet Explorer 11 and older versions are no longer supported. Update your browser to newer version or use some other browser.

Välimerenkatu 18, 00220 Helsinki

Hotel Ax 


hotelax.fi

Hotel AX on aivan uudenlainen taiteen leikkikenttä. Tunnelmallinen olohuoneen omainen tila sopii yllätyksellisille illallisille, inspiroiville kokemuksille ja rentouttaville yöunille. Kun Hotel AX avaa ovensa, se avaa ovet myös taiteeseen, maailmaan joka näyttää toiselta kuin tämä yhteinen ympäröivä.

Hotel AX:ssa pyörii AX Club, joka koostuu sekä elävän taiteen maksullisista illoista, että ravintolan puolen maksuttomista Dj illoista. Meillä ohjelmaa löytyy laidasta laitaan ja kaikkiin maksullisiin iltoihin voit ostaa helposti liput Tiketistä.

Lippuvaihtoehtoja on monta, joten voit valita niistä juuri sinulle sopivimman haluat sitten tulla katsomaan illan showta, kenties lisätä siihen myös illallisen tai jäädä myös yöpymään ja nauttimaan vielä ihanan artesaani aamiaisen.

Tarkemmat aikataulut kaikista tapahtumistamme löydät nettisivuiltamme ”Tapahtumat” osiosta www.hotelax.fi/tapahtumat .

Meillä voit myös järjestää ikimuistoiset yksityisjuhlat oli sitten kyseessä työpaikan bileet tai omat syntymäpäivät. Tutustu nettisivujemme kautta tiloihimme, ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä juuri sellainen ilta kuin sinä haluat!