EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.10.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Grails (USA), James Blackshaw (UK)

Grails (USA), James Blackshaw (UK) Liput

INSTRUMENTAALIYHTYE GRAILS HELSINKIIN LOKAKUUSSA

Yhdysvaltalainen instrumentaaliyhtye Grails palaa Helsinkiin loppusyksystä. Aavikkotunnelmia, soundtrack-musiikkia ja psykedeliaa jazziin ja progeen yhdistelevä kokoonpano esiintyy Kuudennella Linjalla keskiviikkona 18. lokakuuta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Kitaristi Alex Hallin ja rumpali Emil Amoksen 1990-luvun lopussa perustama yhtye tunnettiin aluksi nimellä Laurel Canyon, mutta vuoden 2003 debyyttialbuminsa ”The Burden of Hope” yhteydessä kokoonpano vaihtoi nimensä Grailsiksi. Bändi asemoi nopeasti paikkansa metalli- ja vaihtoehtomusiikkipiireissä kahdella ensimmäisella albumillaan ”Redlight” (2004) ja ”Burning Off Impurities” (2007). Vuonna 2012 yhtye julkaisi split-LP:n suomalaisen stonerin ja kraut rockin parissa seikkailevan Pharaoh Overlordin kanssa. Vuosien varrella yhtye on venyttänyt instrumentaalisen rockmusiikin rajoja yhdistelemällä ennakkoluulottomasti niin psykerockia, ambientia, soft rockia kuin raskaampiakin sävyjä ja jopa hip hopia. Grailsin jäsenet ovat tuttuja myös muun muassa OM-, Zombi- ja Lilacs & Champagne-yhtyeistä.

Grailsin viimeisin pitkäsoitto ”Chalice Hymnal” ilmestyi helmikuussa 2017. Laajasti kiitelty albumi lukeutui ilmestymisvuotensa merkittävimpiin albumijulkaisuihin aikaisempaa meditatiivisempaa soundimaisemaa jazz-rock-vivahteilla täydentävällä soundillaan. Yhtyeen kahdeksannen albumin on lupailtu ilmestyvän loppuvuodesta.

Viimeksi yhtye esiintyi Helsingissä keväällä 2018.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 18.10.2023 19:00.