0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

 

Tiketti Galleria

RISTO PUURUSEN TEOKSET NÄYTILLE TIKETTI GALLERIAAN


Risto Puurusen (s.1972) teosnäyttely avautuu Tiketti Galleriaan perjantaina 3. helmikuuta.

Puurunen on suomalainen kuvataiteilija sekä muusikko. Hän on ollut yhdessä Cleaning Women -yhtyeensä kanssa aktiivinen kulttuurikentillä jo vuodesta 1996. Yhtye säveltää ja tuottaa kokeellista melodista rytmimusiikkia DIY -soitinten avulla. Cleaning Women on persoonallisten instrumenttiensa lisäksi tullut tunnetuksi vahvasti visualisoiduista, energisistä keikoistaan.

Tiketti Galleriaan avautuva teosnäyttely "Shadows in the air VIII" sisältää Puurusen kehittämällä 3D -varjotekniikalla valaistuja kineettisiä veistoksia, joiden varjot jäävät leijailemaan tyhjyyteen. Näistä muodostuvat installaatiot näyttävät dystooppisia heijastumia varjojen peittämästä maasta, jossa elämme.

Materiaaleina teoksissa on käytetty pääosin kierrätystavaraa, kuten osa vanhoista projektoreista, löytöjä kirpputoreilta sekä muoviroskaa ja rautalangan pätkiä. Näyttely on esillä 3.2.-4.4. Näyttely on jatkumoa Puurusen aikaisemmille teossarjoille, joita on nähty mm. Mäntän kuvataideviikoilla, Retretin kesänäyttelyssä sekä Galleria Oksasenkatu 11:ta. Kaikki teokset ovat myynnissä sekä näyttelytilassa että Tiketti Gallerian verkkokaupassa 10.02. alkaen.


2015 ovensa avannut Tiketti Galleria pyrkii tuomaan ripauksen lisää klubitunnelmaa kuvataiteen kentälle ja vastavuoroisesti kuratoimaan kuvataidetta askeleen lähemmäksi hyvän musiikin ystäviä. Urho Kekkosen kadulla Helsingissä toimivan, elämyksellisen taidetilan näyttelyohjelmisto esittelee taiteilijoita, joiden työskentelyssä sekä musiikki että visuaalinen taide elävät rinnakkain ja sekoittuvat.

 

Risto Puurusen - Shadows in the air VIII  -teosnäyttely 3.2 - 4.4.2017


Tiketti Galleria facebook Tiketti Galleria Instagram

 

Verkkokauppa

 

AVOINNA: MA–PE 11–19 • LA 12-18
Urho Kekkosen katu 4-6, Helsinki • galleria@tiketti.fi