0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

 

Tiketti Galleria

JYRKI RIEKIN MAALAUKSIA TIKETTI GALLERIASSA


Jyrki Riekki on helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Kuvataiteen lisäksi hän on toiminut ansioituneesti myös performanssin, nykytanssin sekä videotaiteen saralla.

"In the morning of my winter I dance like a mad dog" on Jyrki Riekin toinen näyttely Tiketti Galleriassa. Näyttelytilaan esille ripustettavista töistä välittyy näyttävästi taiteilijan todelliset piirtäjän lahjat, joissa yksityiskohtien runsaus, frottage -tekniikka sekä automatismi ovat saumattomassa yhteistyössä keskenään. Teokset henkivät herkkää ajattomuutta sekä runouden voimaa.

Jyrki Riekki (s. 1976, Oulu) valmistui taiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta 2008. Hänen teoksiaan on viime aikoina ollut esillä esim. S.P.G -galleriassa Tukholmassa 2015 ja Salon Dahlmann -galleriassa Berliinissä 2016. Yhdessä Vapaan taidekoulun oppilaiden kanssa toteutettu seinämaalaus on parhaillaan esillä Galleria Rankassa Jätkäsaaressa Helsingissä 16.4. saakka.


2015 ovensa avannut Tiketti Galleria pyrkii tuomaan ripauksen lisää klubitunnelmaa kuvataiteen kentälle ja vastavuoroisesti kuratoimaan kuvataidetta askeleen lähemmäksi hyvän musiikin ystäviä. Urho Kekkosen kadulla Helsingissä toimivan, elämyksellisen taidetilan näyttelyohjelmisto esittelee taiteilijoita, joiden työskentelyssä sekä musiikki että visuaalinen taide elävät rinnakkain ja sekoittuvat.

 

Jyrki Riekki - In the morning of my winter I dance like a mad dog 7.4. - 30.5.2017


Tiketti Galleria facebook Tiketti Galleria Instagram

 

Verkkokauppa

 

AVOINNA: MA–PE 11–19 • LA 12-18
Urho Kekkosen katu 4-6, Helsinki • galleria@tiketti.fi