EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

 

Tiketti Galleria


HANNA PERÄLÄ - EI MITÄÄN HÄTÄÄ -NÄYTTELY TIKETTI GALLERIASSA


Kuvataiteilija Hanna Perälän näyttely Ei mitään hätää on nähtävillä Tiketti Galleriassa 26.8. saakka. Akryylilla ja öljypastellilla kankaalle maalatuissa teoksissa pääosaan nousevat ympäristö ja kasvit. Niiden kautta näyttely esittää kysymyksen ajasta, sen rakenteesta ja merkityksestä – tässä ajassa, jota kutsumme uudeksi.

Näyttelyn lähtökohtana ovat sitkeät kasvit luonnottomassa asuinympäristössään. Korsien ja lehtien myötäillessä niille annettua tilaa näyttelyn maalaukset pohtivat tarvettamme hallita ympäristöä subjektiivisesta näkökulmasta. Kukka-aihe on jatkumoa Perälän aiempaan näyttelyyn. Luonnon sekä oman luonnottomuutemme tarkkailu on ollut hänen töissään aina läsnä, abstrakteissakin.

1600-luvun maalaustaiteesta tuttujen Vanitas-asetelmien tapaan Perälän näyttelyn kasvit muistuttavat meitä kuolevaisuudestamme uudenlaisessa kontekstissa. Nature morten, kuolleen ja kituvan luonnon, sijaan kuudennen sukupuuttoaallon kynnykselläkin kukat vielä kukkivat ja mukailevat ottamaamme tilaa. Sitkeimmät jatkavat meidän jälkeemme.

Hanna Perälä (s. 1984)
on Helsingissä asuva kuvataiteilija, joka viimeistelee opintojaan Aalto-yliopistossa visuaalisen kulttuurin ja nykytaiteen maisteriohjelmassa. Kandiksi hän on valmistunut Metropoliasta. Kolmen yksityisnäyttelynsä lisäksi hän on ollut mukana lukuisissa ryhmänäyttelyissä, ja Perälän töitä on nähty myös muun muassa Flow Festivalin backstagella. Rumpuja hän soittaa Goo-Hags -yhtyeessä..    

Elokuussa 2015 ovensa avannut Tiketti Galleria pyrkii tuomaan ripauksen lisää klubitunnelmaa kuvataiteen kentälle ja vastavuoroisesti kuratoimaan kuvataidetta askeleen lähemmäksi hyvän musiikin ystäviä. Urho Kekkosen kadulla Helsingissä toimivan elämyksellisen taidetilan näyttelyohjelmisto esittelee taiteilijoita, joiden työskentelyssä sekä musiikki että visuaalinen taide elävät rinnakkain ja sekoittuvat.


 


Hanna Perälä - Ei mitään hätää 4.7.-26.8.2019

Tiketti Galleria facebook Tiketti Galleria Instagram

Verkkokauppa

 

 

AVOINNA: MA–LA 11–18
Urho Kekkosen katu 4-6, Helsinki • galleria@tiketti.fi • +358 50 4651583