EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

 

Tiketti Galleria


TIKETTI GALLERIA OCH RUISROCK: "HÄR ÄR MÄNNISKAN LYCKLIG" AV JOONAS BRANDT OCH JOHANNA SINKKONEN


Konstverk skapade i Ruisrock av Joonas Brandt och Johanna Sinkkonen visas i Tiketti Galleria från torsdagen den 14 september. Utställningen tar åskådaren på ett unikt sätt tillbaka till stämningen som rådde under förra sommarens största festival.

Utställningen Här är människan lycklig består av konstnären Johanna Sinkkonens samt fotografen och fotojournalisten Joonas Brandts konstverk skapade i Ruisrock sommaren 2017. Sinkkonen förevigade stunder från festivalen genom att teckna, som en del av Ruisrocks sidoprogram. Brandt fotograferade bakom scenerna, på ställen dit vanliga festivalbesökare inte normalt har tillträde.

Tiketti Galleria öppnade sina dörrar år 2015 och har som mål att hämta en smula klubblik atmosfär till konstfältet och kuraterar i sin tur konsten ett steg närmare vänner av god musik. Detta experimentella konstutrymme finns på Urho Kekkonsens gata i Helsingors och presenterar konstnärer, i vilkas arbete både musiken och den visuella konsten lever sida vid sida och blandas i en harmoni.

Nätbutik

 

ÖPPET: MÅN–FRE 11–19 • LÖR 12-18
Urho Kekkonens gata 4-6, Helsingfors • galleria@tiketti.fi