EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.9.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Five Fifteen & The Milestones

Five Fifteen & The Milestones Liput

Kotimaisen progressiivisen hard rockin kulmakivi – Fifteen Fifteen – lisää yhden sulan komeaan hattuunsa ja tähdittää tiettävästi ensimmäisenä suomalaisena lokakuussa Ranskan Guyanassa järjestettävää Crescendo-festivaalia! Ennen maailmalle karkaamista käyvät Femtonit soittamassa vielä yhden keikan missäpä muuallakaan kuin Bar Loosessa.

Illan toisena esiintyjänä nähdään vuonna 1994 perustettu ja edelleen alkuperäiskokoonpanolla operoiva The Milestones. Tämä viisi albumia julkaissut ja mm. Whitesnakea, Deep Purplea, D.A.D:tä ja Gary Moorea lämmittelyt kvintetti päättää neljän vuoden keikkatauon, joten nyt jos koskaan kandee rokujen roudata ketjuista kilisevät takamuksensa mestoille, sillä tästä ei tilaisuus parane!

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 16 €, mikäli jäljellä.