EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21.3.2024  /  Hullu Poro Areena  /  Levi

Erika Vikman

Erika Vikman Liput

Erika Vikman Hullu Poro Areenalla!

Suomenkielistä diskopoppia esittävä Erika Vikman nousi koko kansan suosioon tuplaplatinaa striimannella Cicciolina-kappaleellaan sekä menestyksellään Uuden Musiikin Kilpailussa. Vikman tunnetaan myös muista hittikappaleistaan, kuten triplaplatinaa striimanneesta Syntisten pöytä -hitistään sekä lukuisista kulta- ja platinahiteistään kuten Tääl on niin kuuma, Aikuisten rannekkeet sekä Häpeä.

Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy ja kappaleiden teksteissä käsitellään vakaviakin teemoja. Erika Vikman -nimeä kantava, platinaa myynyt debyyttialbumi julkaistiin syksyllä 2021. Syksyllä 2022 Erika nähtiin huippusuositussa Vain elämää-ohjelmassa.

www.hulluporo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 23:30

Saavuthan ajoissa paikalle!

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä