EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.11. - La 4.12.2021  /  Turun Matkahuolto  /  Turku

Ennuste negatiivinen

Ennuste negatiivinen Liput

Liikkuva kenttäsairaala K-38 kulkee minne milloinkin käsketään. Aivan toisen tehtävän aikana löydetään vakavasti loukkaantunut nainen tienpientarelta. Hän ei ole tämän yksikön ongelma, mutta mitä tehdään? Ei häntä voi tänne noin vain jättää. Nopean arvion perusteella diagnoosi on selvä: nainen menehtyy pian. Tehdään poikkeus, hänet otetaan kyytiin odottamaan loppua. Miten kauan hän elää? Minne olemme menossa? Mikä on se kysymys, jonka vastaus on ihmiselämä? Milloin on röökitauko?

Katsoja kulkee esityksen mukana toden ja fiktion rajamaastossa läpi syksyisen pimeyden. Henkinen lentoyhtiö - Grus Grus Teatterin kiitetyn ensemblen uniikki teatterisovitus kirjailija Willy Kyrklundin novellista "Ennuste: negatiivinen" vie suoraan elämän haurauden, epävarmuuden ja hämmennyksen keskelle.

"Jos nyt ajatellaan kamarimusiikkikappaletta, joka on sävelletty viidelle soittajalle ja jonka soittaminen kestää puoli tuntia, niin ei kai kenenkään päähän pälkähtäisi nopeuttaa sitä, soittaa sitä läpi kahdessakymmenessä minuutissa, jotta säästettäisiin muusikoiden palkoissa. Tuskinpa kenenkään päähän pälkähtäisi myöskään säästää puoli tuntia työaikaa irtisanomalla muitta mutkitta yksi soittaja ja sitten odottaa, että loput neljä soittaisivat täsmälleen samalla tavalla kuin kaikki viisi alun perin. Kamarimusiikkikappaleen soittaminen ja kuunteleminen vie sen ajan minkä se vie. (…) Hoitoalalla on sama tilanne." – Merete Mazzarella 

Esitetään sekä suomeksi että ruotsiksi.

Ohjaus ja sovitus: Ville Kurki ja Sofia Molin

Esiintyjät: Ville Oinonen, Ishmael Falke, Janna Haavisto, Sandrina Lindgren, Petri Tuominen
Äänisuunnittelija: Kalle Terästö
Pukusuunnittelija: Amita Kilumanga
Koreografinen konsultointi: Sandrina Lindgren

Alkuperäisteos, Willy Kyrklundin novelli "Ennuste: negatiivinen"

Yhteistyössä Turun yliopiston lääketieteellinen tiedekunta

Tuotanto: Henkinen lentoyhtiö - Grus Grus Teatteri

Rahoittajat: Wihurin rahasto, Suomen Kulttuurirahasto, Svenska kulturfonden, Taiteen edistämiskeskus, Konstsamfundet, Turun teatterisäätiö, Turun kaupunki, Svenska folkskolans vänner, William Thurings stiftelse, Stiftelsen för Åbo Akademi

Facebook
Instagram #grusgrusteatteri @grusgrusteatteri #henkinenlentoyhtiö #ennustenegatiivinen #ggteatteri
YouTube

www.grusgrus.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-13

HUOM! Pukeuduthan sään mukaan. Esitys tapahtuu monelta osin ulkona. WC-mahdollisuutta ei ole.
Esitykseen tullessasi et tarvitse lippua. Sinut kutsutaan nimeltä tai vaihtoehtoisesti numerokoodilla.

Lähtö Turun keskustasta, Matkahuollon rahtiterminaalin vierestä (tilausajopysäkki 10), Läntinen Pitkäkatu 5.

Linja-auto kerää katsojat kyytiin. Päämäärä selviää matkalla. Astu rohkeasti kyytiin.

Esitys on monella tavalla epätavallinen. Sitä esitetään osittäin bussissa sen liikkuessa, mutta myös pysähdyksillä ulkona.
On ensi-arvoisen tärkeää pukeutua sään mukaan.

Esityksen luonteeseen ja tarinan kerrontaan kuuluu se, että reittiä ei kerrota etukäteen. Myös päätepysäkki kerrotaan vain mikäli sitä kysytään erikseen. Esitys päättyy samaan paikkaan kuin mistä se alkaa, Matkahuollon luo.

Mitä kaksikielisyys tarkoittaa?
Meillä ei ole eri kielisiä esityksiä erikseen vaan kaikki informaatio tulee esityksen aikana suomeksi ja ruotsiksi.

Mikäli katsoja ostaa sairaanhoitajan alennuslipun, niin pyydämme häntä antamaan todistuksen joko työpaikasta tai ammattiliiton jäsenyydestä.

Käytössämme on kaupunkiliikenteen bussi, jossa ei ole WC:tä.

***

Lipunmyynti loppuu Tiketissä 2h ennen esitystä. Lippuja ei ole myynnissä ovella.

Esityksen kesto: noin 2h 15min

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Turun Matkahuolto
Läntinen Pitkäkatu 5, 20100, Turku