EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.5.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

KVÄÄR: DJ Renaz + drag-esitys: Kiukkupussy & Narri Koira

KVÄÄR: DJ Renaz + drag-esitys: Kiukkupussy & Narri Koira Liput

Kväär-klubi Tavara-asemalla 8.5.!

[KVÄÄR] on hauska, outo ja seksipositiivinen tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on luoda Tampereelle lisää turvallisia tiloja queer-ihmisille ja niille, joille perinteisemmät yökerhot tai tapahtumasisällöt eivät tunnu turvallisilta. [KVÄÄR] kutsuu juhlistamaan sateenkaarikulttuuria ja -ihmisiä helposti lähestyttävästi. Tapahtumien ytimessä ovat queer-tematiikan lisäksi yhteisöllisyys, turvallisuus, ikimuistoiset elämykset ja ajankohtaiset sisällöt.

“Tampere kaipaa lisää tiloja, joissa saa olla täysin anteeksipyytelemättömästi queer. Me ansaitsemme enemmän elämyksiä omilla ehdoillamme, queer-ihmisiltä queer-ihmisille. Haaveenani on tuoda Tampereelle edes pieni ripaus Berliiniä, niin ettei meidän tarvitse enää lähteä muualle bailaamaan”
– Emmi Nuorgam, taiteellinen johtaja, [KVÄÄR]

[KVÄÄR]-tapahtumat ovat avoimia kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville.

✨ Ensimmäinen [KVÄÄR]-nightclub 8.5. ✨

[KVÄÄR] tuo Tavara-aseman tanssilattialle ikoniset hitit ja uudet bängerit. Levyjä soittaa turvallisemman klubikulttuurin eteen aktiivisesti työtä tehnyt ja monilla areenoilla mainetta niittänyt DJ Renaz. Illan aikana lavalle nousevat myös drag kingit Kiukkupussy ja Narri Koira. Tapahtumassa mukana Keikkakaveri-palvelu. Lue lisää palvelusta Tavara-aseman sivuilta!

Saapuessasi [KVÄÄR]-tapahtumiin, otathan seuraavat asiat huomioon:

✨ [KVÄÄR] on tapahtuma HLBTIQ+ -ihmisille ja avoin kaikille sateenkaarikulttuurin ystäville. Jos et ole osa sateenkaariyhteisöä, annathan tilaa muille ja kunnioitat tapahtuman ideologiaa.
✨ Älä ota tai jaa valokuvia tai videoita, joissa näkyy muita tapahtumaan osallistujia ilman heidän lupaansa.
✨ Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, kuten jokaisessa Tavara-aseman tapahtumassa. Minkäänlaista häirintää tai syrjintää ei hyväksytä. Jos kohtaat tapahtumassa epäasiallista käytöstä, kerrothan siitä punaista pinssiä kantavalle häirintäyhdyshenkilölle tai muulle henkilökunnalle. Lisätietoja Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteista: Lue lisätietoja turvallisemman tilan periaatteista Tavara-aseman sivuilta!
✨ [KVÄÄR] on ilon ja voimaantumisen juhlaa; nauti, pidä hauskaa ja rentoudu! Mahdollistathan tämän myös muille tapahtumaan osallistujille omalla käytökselläsi.

Esteettömyys:
Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat. Tapahtumissa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita. Lisätietoja Tavara-aseman esteettömyydestä: Lue lisätietoja esteettömyydestä Tavara-aseman sivuilta!

Mikäli yrityksesi tai yhteisösi on kiinnostunut olemaan mukana [KVÄÄR]-tapahtumissa, otathan yhteyttä: markkinointi(at)kulttuurikamari.fi.

www.tavara-asema.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-02:00

Eteispalvelu sisältyy lipun hintaan.

****

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!