EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 22.11. - Ti 12.12.2023  /  Liisa Pentti + Co Studio  /  Helsinki

Liisa Pentti + Co: Cloudbody - an ecology of dreams #1

Liisa Pentti + Co: Cloudbody - an ecology of dreams #1 Liput

Liisa Pentti + Co: Cloudbody – an ecology of dreams #1

Mitkä muistot nousevat esiin elämämme eri vaiheissa? Miten sulaudumme noihin muistoihin ja miten muistoista tulee minuutemme osa, joka kulkee mukanamme tiedottomana ja usein mykkänä. Minkälaisia muodonmuutoksia muistin kuvaan astuminen synnyttää?

Cloudbody – an ecology of dreams #1 on koreografia tekstille, äänelle ja kuvalle. Muistot sekoittuvat uniin ja muodostavat kudoksen, jossa yleisö on kokija unen logiikkaa toteuttavassa, surrealistisessa dramaturgiassa. Huonemainen tila luo puitteet somaattiselle kuunnelmalle, jossa muistin eri kerrokset muodostavat unien ekologian.

Jouni Tauriaisen äänimaisema, Fabian Nybergin videot ja Liisa Pentin tekstit avaavat katsojalle fragmentoituneen unien ja aavistusten tilan. Teos liikkuu kuunnelman ja esityksen välisellä rajalla. Äänen ja kuvan luomat pirstaloituneet, muistoihin sekoittuneet kertomukset johdattavat katsojan teoksen maisemaan, jossa on mahdollisuus levähtää. Teos pohjautuu kysymyksille siitä, millä tavoin liike voi muuttua ääneksi sekä minkälaisen kinesteettisen kokemuksen kuvan ja äänen koreografia synnyttää.

Cloudbody – an ecology of dreams #1 on ensimmäinen osa Cloudbody-teossarjassa, jossa Liisa Pentti jatkaa poeettisen kehon ja katsojien välisessä tilassa tapahtuvaa vuoropuhelua ja kehollista praktiikkaa.


Konsepti ja koreografia: Liisa Pentti
Ääni ja tekstit: Liisa Pentti
Äänisuunnittelu: Jouni Tauriainen
Visuaalinen kokonaisuus: Fabian Nyberg
Tuotanto: Liisa Pentti +Co
Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki, Koneen Säätiö, Svenska kulturfonden

Kesto: n. 45 min
Esityskieli: suomi

www.facebook.com/liisapenttico
www.instagram.com/liisapenttico

liisapentti.com/


Ikäraja: Ikärajaton

Maksa mitä haluat -liput varattavissa sähköpostitse: [email protected]

Numeroimattomat istumapaikat.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei, esitystilaan on n. 10 cm korkea kynnys. Rakennuksessa on hissi, hissin oven leveys 88 cm.
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] | 0407616834

Liisa Pentti + Co Studio
Laivakatu 5 K, 4. kerros, 00150, Helsinki