EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 10.9.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Chad Price (USA), Samae Koskinen

Chad Price (USA), Samae Koskinen Liput

CHAD PRICE (USA) + SAMAE KOSKINEN: CHEMTRAIL AURORA 2023 TOUR

Yhdysvaltalainen Chad Price ja riihimäkeläinen Samae Koskinen kiertävät Suomen syksyssä Chemtrail Aurora -yhteiskiertueen merkeissä. Molemmilta artisteilta kuullaan oma täysimittainen konsertti. Näiden kahden eri puolilta palloa maailmaa katsovan erilaisen artistin musiikissa ja esiintymisessä on jotakin määrittelemätöntä samankaltaisuutta ja harvinaislaatuista läsnäoloa, joka on hyvä käydä itse määrittelemässä livetilanteessa.

Chad Price on Indianan Bloomingtonissa asuva laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan parhaiten legendaarisen ALL-yhtyeen solistina jo yli kolmen vuosikymmenen ajalta. ALL taas tunnetaan samana yhtyeenä, mutta eri laulajalla kuin vieläkin legendaarisempi Descendents. Myös alt county -yhtye Drag the Riverissä pitkään vaikuttanut Price keskittyy tällä hetkellä soolouransa ohessa A Vulture Wake -yhtyeeseensä. Chemtrail Aurora -keikoilla kuullaan Pricen soolotuotannon lisäksi myös poimintoja miehen muulta levytysuralta.

Samae Koskinen julkaisi syksyllä 2022 jo kahdeksannen soololevynsä Viima vie. Samae on laulanut valoa pimeyden keskellä näkeviä laulujaan klubeissa, pubeissa, konserttisaleissa ja festareilla koko tämän vuosituhannen ajan ensin alakulttuuriarvostetun Sister Flon keulakuvana ja sittemmin sooloartistina. Tämän kiertueen kiertueen keikoille Samae lupasi tuttujen laulujensa rinnalle myös harvemmin kuultua materiaalia ja historian siipien havinaa.

www.chadpriceisright.com

www.samaekoskinen.com

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 19:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.