EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.11.2023  /  Sawohouse  /  Kuopio

Sawohouse Underground: Bess

Sawohouse Underground: Bess Liput

BESS Sawohouse Undergroundissa marraskuussa!

Nelinkertainen Emma-voittaja BESS julkaisi uuden ”KÄDET YLÖS” -pitkäsoiton keväällä 2023. Albumi lähenteli tuplaplatinarajaa jo ennen ilmestymistään! Monipuoliselta kokonaisuudelta löytyy rouhean soundin saattelemana tanssittavaa pop-musaa parhaimmillaan, mutta bileiden vastapainoksi myös syvyyttä. Kuten BESS itse toteaa: ”ilman pimeyttä ei oo valoo”.

Koko kansan tuntemaksi pop-tähdeksi noussut BESS debytoi jo vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea poppiin yhdistelevän helsinkiläisartistin settilista onkin täynnä lukuisia multiplatinaa, platinaa tai kultaa striimanneita ajattomia hittejä. Ennätyksiä rikkonut Ram pam pam -single muodostui vuoden 2022 kuunnelluimmaksi kappaleeksi Suomessa, kun taas Tempo on saavuttanut triplaplatinaa. Emmojen lisäksi BESS on palkittu myös Iskelmä Gaalassa Vuoden naisartistina sekä Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden läpimurto -tunnustuksella.

Facebook | Instagram

sawohouse.fi/underground


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 23:00

Meno-paluu bussikuljetukset Sawohousen keikoille!

Osta kuljetus keikalle erikseen TÄÄLTÄ.
Bussit perillä tapahtumapaikalla noin klo 20.30, paluumatkalle lähtö tapahtuman päätyttyä n. klo 01.00.

Bussireitti ja aikataulu:
19:10 Iisalmi linja-autoasema
19:35 Lapinlahti keskusta pysäkki
20:05 Siilinjärvi linja-autoasema
20:15 Vuorela ostoskeskus pysäkki
20:25 Kuopion matkakeskus, laituri 9

Hinnat meno-paluu kuljetukselle:
25 €/hlö Iisalmi, Lapinlahti
15 €/hlö Siilinjärvi, Vuorela
10 €/hlö Kuopion matkakeskus
Bussiliput ovat myynnissä myös Pohjolan Matkan sivuilla


Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Sawohouse Underground VIP -pöytä

Sawohouse Undergroundiin voi tehdä pöytävarauksia kaikkiin keikkailtoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa tai muuten vaan haluat nauttia korkeatasoisesta palvelusta, niin VIP pöytä tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

VIP pöytävaraukseen sisältyy oma pöytä seurueellenne, sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu sekä yksi pullollinen kuohuvaa valmiiksi jäähdytettynä per pöytä. VIP-alueella on oma baaritiski, joka on vain vippiläisten käytettävissä. Tiskiltä voi tilata juomat tai pyytää virvokkeet pöytiin tarjoiltuna, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa pöytä seurueellesi ja vietä naurettavan hauska ilta!

VIP pöytä on varattavissa vain Tiketti.fi kautta. Pöytään mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Jos haluat varata useamman pöydän, niin valikoi haluamasi määrä pöytä ostoskoriin. Pöytiä on saatavilla 4 kpl.

Huom! Keikkaliput eivät kuulu VIP-pöydän hintaan, joten ne ovat ostettava erikseen iltakohtaisesti.

Sisäänpääsy on jonon ohi ja saapuessanne Sawohouselle teidät ohjataan pöytäänne.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä