EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.4.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Axel Kala: Sademies -levyjulkkarit, Pyrythekid

Axel Kala: Sademies -levyjulkkarit, Pyrythekid Liput

Axel Kalan maaliskuun alussa julkaistavan albumin ”Sademies” -levyjulkkareita juhlitaan Ääniwallissa perjantaina 21.4. Illan live-esiintymiset starttaa Pyrythekid ja dekkien takaa löytyvät Dj Ceo sekä Dj Loasteeze.

AXEL KALA

Jyväskylästä kotoisin oleva räppäri ja tuottaja Axel Kala julkaisi tänään odotetun debyyttialbuminsa ”Sademies”. Albumi sisältää 11 kappaletta ja levyltä löytyvät uusi single “Emmä haluu kaikkee” sekä muunmuassa aiemmin julkaistut singlet ”Moni meist” ja ”Sait mut jäämään feat. Skywalk”.

Loppuvuodesta 2022 järjestetyllä KPC Tourilla ensimmäiset soolokeikkansa tehnyt Axel Kala aloittaa omat keikat maaliskuussa heti albumin julkaisun jälkeen. Liven lisäksi tulevaisuuden suunnitelmissa on julkaista pian albumin jälkeen jo uutta musiikkia:

Tällä levyllä ei oo muita fiittejä Skywalkia lukuunottamatta, seuraavaks musta tuntuu siltä et haluan julkasta musaa myös muiden artistien kanssa ketä arvostan kovasti. Ja ekat soolokeikat alkaa nyt maaliskuussa, nähään siellä!

PYRYTHEKID

Suomen rap-pääkaupungiksi kutsutusta Jyväskylästä kotoisin oleva Pyrythekid tuo Suomen räppikentälle uutta soundia.

Useita vuosia musiikkia tehnyt, kaksi albumia ”KID” & ”KID 2” julkaissut artisti tarjoilee kuulijoilleen monipuolista musiikkia. Pyrythekid on vienyt musiikkiansa aikaisempien julkaisujen perinteisemmästä räpistä kohti grime- ja bassline-tyylistä soundimaailmaa. Nopeatempoinen, syvätaajuuksisista bassomelodioista tunnettu bassline on vienyt artistin mukanansa. Hän pyörittääkin soundiin keskittyvää “Ghouse” -klubi-iltaa. Pyrythekidin keikoillakin kuullaan usein tuhti annos syvätaajuuksista soundia hänen ja vierailevien deejiiden soittamana.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 21.4.2023 21:00.