EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 2.7.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Anssi Tikanmäen Orkesteri: Maisemakuvia Suomesta & Elokuvamusiikkia

Anssi Tikanmäen Orkesteri: Maisemakuvia Suomesta & Elokuvamusiikkia Liput

Anssi Tikanmäen vuonna 1981 julkaistu albumi Maisemakuvia Suomesta on ensimmäinen ja ainut suomalainen kevyen musiikin instrumentaalilevy, jonka myynti on virallisesti ylittänyt kultalevyrajan (25 000 kpl). Kaksi vuotta sitten Anssi Tikanmäen Orkesteri (ATO) vieraili Tampereen G Livelabin kesäfestareilla esittäen kokonaisuudessaan Maisemakuva-albumin sekä samaan teemaan tehtyä uudempaa tuotantoaan.

Nyt orkesteri saapuu jälleen G Livelabiin mukanaan legendaaristen Maisemakuvia Suomesta -kappaleitten ohella myös Tikanmäkien säveltämää musiikkia Mika ja Aki Kaurismäen ohjaamiin elokuviin. Orkesteri esittää elokuvien Arvottomat, Klaani, Juha, The Girl King, Mestari Cheng ja Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä teemoja uusina livesovituksina. Konsertin antiin kuuluvat G Livelabin mainiolla tekniikkalla toteutetut taustaprojisoinnit maisemakuvista sekä elokuvista.

Kokoonpano:
Anssi Tikanmäki – kosketinsoittimet
Juuso Nordlund – basso
Eljas Tikanmäki – rummut, haitari, kosketinsoittimet
Masa Orpana – saxofonit
Eemil Tikanmäki – kitarat, viulu

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 2.7.2023 18:00.