EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 9.9.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Alex Warren (USA) - You'll Be Alright, Kid Global Tour

Alex Warren (USA) - You'll Be Alright, Kid Global Tour Liput

ALEX WARREN ESIINTYMÄÄN HELSINGIN TAVASTIALLE SYYSKUUSSA

Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 7.6.2024 klo 10:00

Alex Warren, yksi Z-sukupolven seuratuimmista tähdistä, saapuu Suomeen esiintymään Helsingin Tavastialle 9. syyskuuta 2024.

Alex Warren on suosittu sosiaalisen median persoona, laulaja ja YouTube-tähti. PEOPLE-lehti on noteerannut Warrenin lahjakkaiden nousevien artistien listallaan. Hänen huimaavaan elämäntarinaan mahtuu matka särkyneestä kodista lähteneestä kodittomasta, kavereiden autoissa yöpyvästä 15-vuotiaasta omaehtoiseksi muusikoksi ja internet-sensaatioksi. Yli vuosikymmenen ajan hän on jakanut elämänsä yksityiskohtia seuraajilleen, joita on yli 26 miljoonaa eri alustoilla.

Warrenin musiikki tunnetaan haavoittuvista popmelodioista, intohimoisesti esitetyistä lauluistaan ja vilpittömistä sanoituksista. Hänen koskettava singlensä, elämänmakuinen "Yard Sale" keräsi yli 18 miljoonaa striimiä maailmanlaajuisesti ja pohjusti Alexin nousun kohti tähteyttä. Vuonna 2023 Warren julkaisi läpimurtokappaleensa "Before You Leave Me", joka saavutti nopeasti yli 87 miljoonaa striimiä maailmanlaajuisesti. TikTokissa kappale on kerännyt yli 7,5 miljoonaa katselukertaa ja 19 miljoonaa sitoutumista. Warrenin viimeisin kappale, koskettava "Save You A Seat" on tribuutti hänen edesmenneille vanhemmilleen.


VIP-paketti sisältää seuraavat:

  • Yksi (1) lippu esitykseen
  • Jonon ohittaminen + aikainen sisäänpääsy tapahtumapaikalle (60 minuuttia ennen ovien avaamista)
  • Pääsy seuraamaan soundcheckin päätöstä ja osallistuu Alexin eksklusiiviseen Q & A - tilaisuuteen
  • Eksklusiivinen VIP merchandise tuote
  • Nimmaroitu VIP-laminaatti

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Esteettömyys

Tapahtumapaikkaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Avustaja veloituksetta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

---

Vip-paketti

Vip-paketeilla ei ole palautusoikeutta eikä niitä voi siirtää toiselle. Tapahtuman peruuntuessa normaalit peruutusehdot pätevät. Vip-paketit ovat nimettyjä ja henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle missään tilanteessa. Pakettiin sisältyvät tavarat jaetaan ostajille tapahtumapaikalla. Pakettiin sisältyvä mahdollinen laminaattipassi on vain muistoesine, eikä oikeuta sellaisenaan sisäänpääsyyn konserttiin tai backstage-alueelle.

Live Nation Finland Oy (”Live Nation”) vastaa konsertista ja sinne hankitusta pääsylipusta kulloinkin voimassa olevien ehtojensa mukaisesti. Live Nation ei sen sijaan itse tuota tarjolla olevien VIP-pakettien konserttiin liittyvää lisäsisältöä eikä siten vaikuta VIP-pakettien hinnoitteluun. Live Nation ei siten vastaa VIP-pakettien sisällöstä, laadusta, toteutuksesta, aikatauluista, hinnoittelusta taikka peruuntumisista tai muusta vastaavasta tapahtumasta missään olosuhteissa. Live Nationin vahingonkorvausvastuun enimmäismäärä rajoittuu aina enintään maksetun pääsylipun hintaan eikä VIP-paketin osuutta korvata Live Nationin toimesta.

Ostamalla VIP-paketin alla olevasta palvelusta vakuutan, että olen ymmärtänyt ja hyväksyn yllä olevan Live Nationin vastuuta rajoittavan ehdon.


Myynti loppuu 9.9.2024 19:00.