EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.8.2024  /  Pirilän tapahtumapuisto  /  Kempele

Aknestik

Aknestik Liput

Suomirokkia, Jokapäivä, Haukipudas ja Sata vuotta kaivossa -kappaleista tuttu Aknestik suuntaa elokuussa Kempeleeseen!

Luvassa on vanhojen ja uusien Aknestik-fanien kokoontumisajot, jossa keräännytään tapaamaan vanhoja tuttuja ja nauttimaan 90-luvulla aktiivisena toimineen bändin musiikista.

“Aknestik on nyt paremmassa iskussa kuin koskaan 90-luvulla, jolloin kiersimme Suomea vuosittain aina uuden albumin kanssa. Soittoon on tullut voimaa ja rauhaa, ja lauluihin elettyä elämää ja patinaa. On ollut hienoa nähdä, kuinka monet lauluista ovat jääneet elämään kansakunnan laulukirjoihin ja karaokevihkoihin. Nyt voimme soittaa surutta kaikki parhaat biisit ja tavata keikoilla kaikkia mahtavia tyyppejä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan”, Aknestikin solisti Jukka Takalo kertoo.

90-luvulla legendaariselle Poko Rekordsille 7 albumia levyttänyt yhtye teki aikoinaan lukuisia radiohittejä, keikkaili raivokkaasti ja nousi festareiden päälavasarjaan ennen kuin lopetti aktiiviuransa kesällä 2002.

“Tulevilla keikoilla emme juhli merkkipäiviä, vaan sitä että olemme elossa ja edelleen elämämme iskussa. Juhlimme ystävyyttä, emmekä vaikka sitä, että tupla-platinaa meille tuoneen Suomirokkia-kappaleen julkaisusta on kulunut neljännesvuosisata. Tai sitä että bändin keksimisestä koulun fysiikan luokan varastossa on kulunut, uskaltaako tätä sanoakaan, 40 vuotta. Eka kerran sijasta kiinnostaa kuitenkin enemmän se seuraava kerta. Se olkoon se tärkein merkkipäivä”, Takalo jatkaa.

Keikka pe 9.8.2024 klo 19.00 Pirilän tapahtumapuistossa!

---

Aknestik / Facebook


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lippuja saatavilla ovelta, mikäli jäljellä. Ovella maksu kortilla tai tasarahalla.

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected], p. 050 316 9409

Huom! Veloituksettoman avustajalipun saamiksesi ole yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun joko sähköpostitse [email protected] taikka puhelimitse 0600-1-1616 (1,78 € / min +pvm.)


Myynti loppuu 9.8.2024 18:00.
Pirilän tapahtumapuisto
Piriläntie 175, 90440, Kempele