EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.2.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Aivovuoto 10v (+ Kriso)

Aivovuoto 10v (+ Kriso) Liput

Aivovuoto lähtee 10v-juhlakiertueelle helmikuussa - erikoispitkässä juhlasetissä kuullaan musiikkia yhtyeen kaikilta kuudelta albumilta!

Debyyttilevynsä ‘Aivovuoto’ vuonna 2013 julkaissut rap-yhtye Aivovuoto lähtee helmikuussa 10v-juhlakiertueelle, joka kattaa Suomen ykkösklubit - etappeina Helsinki, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Oulu, Turku ja Jyväskylä. Normaalia pidemmillä keikoilla esitetään musiikkia kaikilta Aivovuoto-levyiltä.

Itä-Helsingistä lähtöisin olevan Aivovuoton muodostavat tuottajaveljekset Mio ja Visa (K.V.N & LOBO) sekä räppäri Matti (Jodarok). Aivovuoto on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta ja hetkessä loppuunmyytyä levyä. Tällä hetkellä bändi työstää uutta musiikkia legendaarisessa Studio Töissä ja Mummolassa.

Aivovuoto on lähtökohtaisesti sessiobändi – yleensä ensin syntyy veljesten tausta, sitten Matti kirjoittaa siihen sanat ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle.

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista monet yhtye on itse tuottanut, käsikirjoittanut ja joskus leikannutkin. Videot laajentavat Aivovuoto-universumia visuaalisiin ulottuvuuksiin.

Illan avaajaksi on kiinnitetty Kriso! Kriso on JKL Funk Days veteraani ja pitkänlinjan höpötysräppäri. Hänen vahvuutensa ovat tuhnuiset lo-fi biitit, oman merchin myynti sekä tarinoiden kerronta. Heikkouksiin hän laskee promokirjeiden kirjoutuksen ja nykyteknologian.

Kuvat: Ize Laucasin

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
21:00 Kriso 22:00 Aivovuoto

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5  € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 3.2.2023 20:00.