EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 15. - Ma 21.8.2023  /  Raatihuoneentori  /  Kajaani

Aidatut unelmat Kajaani

Aidatut unelmat Kajaani Liput

Aidatut unelmat Kajaani on Kajaanin kaupunkitiloissa, puistoissa ja yksityisissä puutarhoissa kulkeva kävelyteos. Esitys koostuu kokemuksellisista reiteistä: aidatuista ja aitaamattomista tiloista, ihmisten puutarhatarinoista, luontosuhteesta sekä luontokokemuksista. Teos koetaan kävellen kuulokkeiden kanssa oppaan johdolla pienissä ryhmissä kulkien. Esityksessä katsojalle tuttukin ympäristö avautuu uudelleen nähtäväksi ja tuoreesti koettavaksi.

Kuulokkeista kuultavat äänimateriaalin tekstit on koottu filosofisista kävelyteksteistä sekä eri ihmisten puutarha- ja luontomuistoista. Mukana on myös todellisia, reitillä nauhoitettuja ääniä. Musiikin teokseen ovat säveltäneet Tuomas Norvio ja Mikko Perkola, joka soittaa instrumenttinaan Viola da Gambaa. Äänisuunnittelu nivoutuu upeasti yhteen liikkeen ja ympäristön kanssa. Kävelyreitin varrella koettavat esitykset toteutetaan yhteistyössä paikallisten ihmisten ja ryhmien kanssa. Mukana on kajaanilaisia esittävän taiteen harrastajia, nuoria tanssijoita ja musiikkiluokkien lapsikuoro.

Aidatut unelmat käsittelee rajoja ja vastuuta suhteessa ympäristöömme: Mistä omat rajat ja vastuu alkavat ja mihin ne päättyvät? Matkan aikana eri muistot ja tilat avautuvat, luoden maaperän yhteiselle olemiselle.

Esityksen kesto on kaksi tuntia, jonka jälkeen on mahdollisuus nauttia paikallisen ravintoloitsija Olli Kolehmaisen esitykseen suunnittelema ja toteuttama tunnelmallinen puistoillallinen, sateelta suojaavien telttojen alla.

Aidatut unelmat on tehty aiemmin Helsinkiin (2017 ja 2018) ja Hyvinkäälle (2019), ja esitys on kaikkina vuosina myyty loppuun. Aikaisemmat esityksen kokijat ovat sanoneet, että Aidatut unelmat-esitystä ei voi verrata mihinkään aikaisempaan kokemaansa esitykseen. Esitys on uniikki ja kokonaisvaltainen kokemus.

Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kaupunki toisin!

www.vaarakollektiivi.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Esityksen aloituspaikka on Raatihuoneentori Kajaanin keskustassa, osoiteessa Kauppakatu 32 87100 Kajaani. Käveltävän reitin mitta noin 3 kilometriä ja esityksen kesto 2 tuntia, jonka jälkeen siirrytään puistoillalliselle.

Esitys alkaa täsmällisesti ilmoitettuna aikana, saavuthan paikalle riittävän ajoissa. Yleisö kokoontuu Raatihuoneen torille, jossa ennakkoon lunastetut liput vaihdetaan rannekkeisiin. Yleisö ohjeistetaan kävelykierrokselle ja osallistujat saavat käyttöönsä kuulokkeet esityksen ajaksi. Teos koostuu kokemuksellisesta vaellusreitistä. Kulkija kokee reitin kuulokkeet päässään oppaan johdolla 13 hengen ryhmissä. Teos koetaan kävellen, paikoitellen haastavassa maastossa. Esitys toteutuu säästä riippumatta. Varustaudu siis sään mukaisilla vaatteilla ja hyvillä kävelykengillä. Sateen sattuessa pyydämme, että varustaudut sadetakilla, sateenvarjon käyttö ei ole esityksen aikana sallittu. Esitys ei ole esteetön. Teoksen loppupaikasta on lyhyt (n. 10 min) kävely takaisin lähtöpaikkaan Raatihuoneentorille.

Rannekkeita voi tulla vaihtamaan 5 minuuttia ennen oman esityksen alkua.

Aidatut unelmat / Bistro Puistola illallismenu:

Omenabooli

***

Kainuulainen kalalautanen
Oulujärven muikkua (L)
Loimutettua Kuhmolaista kirjolohta L,G)
Paikallisia juureksia (L,G)
Marinoitua kaalia (L,G)
Valkosipuli-sitrusdressing (L,G)

Tai:

Kukkapuiston kasvislautanen
Porkkalaa (Veg.,G)
Loimutettua chili-valkosipuli tofua (Veg.,G)
Paikallisia juureksia (L,G)
Marinoitua kaalia (L,G)
Valkosipuli-sitrusdressing (L,G)

***

Puistolan omenahyvettä ja vaniljavaahtoa (L)

Raatihuoneentori
Kauppakatu 32, 87100, Kajaani