EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 22. - La 24.6.2017  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

We Love Helsinki Juhannustanssit

We Love Helsinki Juhannustanssit Liput
Takaisin

Ladataan…

We Love Helsinki juhlistaa 9-vuotista taivaltaan perinteisillä Juhannustansseilla. Yhdeksän vuotta me olemme tanssineet, laulaneet, nauraneet ja juhlineet. Yhdeksän vuotta täynnä tunteita ja intohimoa iskelmän tahdissa. Yhdeksän vuotta vaivihkaa kohtaavia katseita, toisiinsa painautuvia vartaloita ja unohtumattomia hetkiä tanssilattialla. Yhdeksän vuotta yllättäviä kohtaamisia, järjettömiä ihastumisia ja hetkellistä tai ikuista rakkautta.

We Love Helsingin Juhannustanssit yhdistävät Kuudennen Linjan ja Kaikun sekä Kuistisen ulkoterassin. Kolme erillistä tanssilattiaa, joilla We Love Helsingin DJt hellivät teitä kotimaisella kultakauden iskelmällä, sielukkailla kappalevalinnoilla ja nostattavilla välispiikeillä. Toisella puolella hurmaa perinteinen Suomi-iskelmä eli ilmavia valsseja, kohtalokasta tangoa, svengaavaa jazzia ja foksia, villiä twistiä ja riehakasta rock'n'rollia. Toisella puolella villitsevät kuumat kotimaiset pop- ja rock-klassikot, huumaava Suomi-disco ja nostalgisimmat nuoruushitit. Kaikun Kammarista löytyy Kutudisco, jossa voi kaulailla ja pariutua klassikko-slovareiden tahdissa.

Perinteiseen tapaan voimassa on sekahaku ja keskikesän juhlan hengessä skumppa virtaa, olut kuohuaa kuin vaahtoava meri ja puhvetista saa muitakin asianmukaisia virvokkeita. Tanssikansalta toivotaan juhlavaa pukeutumista vanhan ajan malliin ja Juhannuksen kunniaksi paljon kukkia.

 

www.welovehelsinki.com


Ikäraja: K-18

Torstai klo 21:00-04:00
alk. 11,50 €

Perjantai klo 21:00-04:00
alk. 16,50 €

Lauantai klo 21:00-04:00
alk. 16,50 €

2 päivää (PE + LA)
alk. 27,50 €

3 päivää
alk 32,50 €