EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 13.3.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

RavenEye

RavenEye Liput
Takaisin

Ladataan…

RAVENEYE TAVASTIALLE MAALISKUUSSA

Englantilainen, bluesiin ja garage rockiin äänitaiteensa pohjaava RavenEye saapuu Tavastialle 13. maaliskuuta. Tuska-organisaation tytäryhtiö Far Out Productions otti asiakseen hoitaa tämän poikkeuksellisen väkevän trion ensimmäiselle klubikeikalleen Helsinkiin.

Vuonna 2014 perustettu RavenEye on saanut paljon aikaan muutamassa vuodessa. Bändi on kiertänyt muun muassa Kissin, Aerosmithin, Deep Purplen, Slashin ja Joe Satrianin kanssa sekä esiintynyt lukuisilla festivaaleilla ympäri maailmaa. RavenEyen debyyttialbumi "Nova" julkaistiin vuonna 2016, ja levyllä voi tarkkakorvainen kuulla Bush-, Wolfmother- ja jopa Foo Fighters -piirteitä.

www.raveneyeofficial.com


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot).

Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.