EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18. - La 19.11.2022  /  Lappi Areena  /  Rovaniemi

Yks pikku juttu... -festarit

Yks pikku juttu... -festarit Liput

Marraskuussa Lappi Areenalla räjähtää, kun ”Yks pikku(joulu)juttu”-festarit ottavat kisahallin haltuunsa kolmen eri tapahtuman muodossa!

Meillä, Lapin Hullun porukalla, on kunnia toteuttaa Rovaniemen Lappi Areenalla kolmen tapahtuman superviikonloppu 18.-19.11.2022!

Perjantai 18.11.

Ysäribileet - klo 18.00 alkaen

DJ Paksu-Paulus & DJ Wille
Solid Base
Daze
Basic Element

Lauantai 19.11.

Parasta Standuppia - klo 18.00-20.00
Jussi Simola
Mika Eirtovaara
Tommi Mujunen
Pyry Valtonen

Rokki iltamat - klo 21.00-01.00
Iskuporakone
Jannika B
Apulanta

***

Lappi Areenan perjantaipäivä lähtee käyntiin näyttävästi palaamalla hetkeksi takaisin kultaiseen 90-lukuun, jolloin tekonahkahousut, vyölaukut ja timanttiset hittiraidat olivat jokaisen muotitietoisen huulilla. Nappaa kaapista matkaan omat ysäritamineesi ja laitetaan yhdessä jalalla koreasti klo 18 eteenpäin! Esiintyjinä tulee olemaan maailman huippunimet, niin maailmalta, kuin kotimaasta. Perjantain kattava esiintyjälista julkaistaan elokuun 22 aikana.

Lauantaipäivän avaa kotimainen kattaus Stand up -maailman konkareita ja lavalla nähdään mm. Mika Eirtovaara sekä Jussi Simola, joka toimii myös koko tapahtumapäivän MC:nä. Esitysaika on klo 18-20, sisältäen väliajan.

Lauantain ilta jatkuu kovaakin kovemmilla rokki-iltamilla ja koko illan alkuun on lauteita lämmittämässä klo 21 lähtien Lapin oma kokoonpano, Iskuporakone! Tältä nelihenkiseltä bilebändiltä ei myöskään energiaa puutu, joten tiedossa on kaikkinensa armottoman kova keikka. Ilta jatkuu kun lavalle nousee Jannika B!

Jannika B on pop-sähikäinen, jonka kappaleet soivat radioiden soittolistoilla tiuhaan. Suoratoistopalveluissa kappaleita on striimattu jo yli 60 miljoonaa kertaa. Artisti on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin on platinarajan ylittänyt Toinen nainen.

Tuoreet singlet Mania ja P.A.S.K.A antavat esimakua tulevasta Laserkantri-albumista, josta ei asennetta puutu! Syksyn keikoilla juhlitaan Jannika B:n 10-vuotista artistitaivalta uudella timantiksi hiotulla bändillä, jonka riveissä soittaa suomen tunnetuimpia muusikoita!

Festariviikonlopun kruunaa kovempaakin kovempi Apulanta!

”Stadionluokan rockyhtye Apulanta juhlistaa tänä vuonna näyttävästi 31 vuotta kestänyttä uraansa. Bändin kesä starttasi spektaakkelimaisella megakonsertilla lähes 40 000-päisen yleisön edessä Olympiastadionilla heinäkuun alussa, jonka perään yhtye teki kattavan festivaalikiertueen. Juhlavuoden kunniaksi myös fanien kauan odottama seuraava studioalbumi on bändin mukaan valmis ja se julkaistaan lokakuussa vinyylinä ja cd:nä. Uuden albumin myötä yhtye lähtee Kiertueen kaltainen tuote -rundille lokakuun alussa. Kiertue kattaa yhteensä 11 keikkaa.”

Apulanta on kiistatta yksi maamme suosituimmista rock-yhtyeistä. Heinolassa vuonna 1991 perustettu yhtye on saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Apulanta on julkaissut ilmiömäisen suosion siivittämällä urallaan yhteensä 12 albumia, kokoelmalevyjä, livetallenteita ja lukuisan määrän ep:itä ja singlejä. Jokainen julkaisu on noussut virallisten listojen kärkeen ja lähes kaikki myyneet jalometalliin oikeuttavia määriä. Bändi on esiintynyt vuosien varrella loppuunmyydyille keikka-areenoille ympäri maata, ja heistä on tehty mm. kirjoja ja elokuva. Apulanta on ollut aina kaikessa tekemisessä itsenäinen suunnannäyttäjä ja valloittanut aitoudellaan koko Suomen kansan puolelleen.

Tiketistä voit lunastaa pääsyn tapahtumaan joko yksittäislipulla tai pakettilipulla, jolla pääset useampaan tai halutessasi jokaiseen festariviikonlopun tapahtumaan. Lippuhinnat alkavat 35 eurosta, ja koko festariviikonlopun pääset kokemaan 99 eurolla.

Tapahtumaan myydään myös esteettömiä lippuja. Tapahtuma on K-18.


Ikäraja: K-18

Tapahtumaan myydään myös esteettömiä lippuja.
Netistä vain suoria ostoja. Puhelinpalvelusta varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3€.

YHDISTELMÄLIPUT

All in, kylä lähtee: Ysäri + Standup + Apulanta
Ei ysäriä, kiitos: Standup + Apulanta
Hauskaa on ilman komiikkaakin
: Ysäri + Apulanta

Yhdistelmäliput vaihdetaan rannekkeeseen.

VIP-lippuun kuuluu:

– Parhaat katsomopaikat permannolla
– Narikka ja sisäänkäynti
– VIP-illallinen
– 2 x juomalippu
– Pöytäpaikka VIP-alueella
– Myyntihenkilökunta ja baari