EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Viikinsaari, 33950 Tampere

Viikinsaaren kesäteatteri 


www.viikinsaarenkesateatteri.fi

Teatteria Tampereen upeimmassa saaressa- Viikinsaaren kesäteatteri

Klassikkokomedia Loma - Viikinsaaren kesäteatterissa 14.6.-12.08.2023!

Viikinsaaren kesäteatterissa nähdään kesällä 2023 klassikkokomedia Loma, joka perustuu Risto Jarvan supersuosittuun elokuvaan 70-luvulta. Aurinkoinen esitys vie hullunkuriselle seuramatkalle 70-luvun hengessä kesäisen musiikin saattelemana.

Posketon tarina Loma käynnistyy kun säntillinen pankkivirkailija Aimo Niemi on lähdössä lomalle. Intohimoinen penkkiurheilija Aimo on matkalla Innsbruckin olympialaisiin kannustamaan suomalaisia hiihtäjiä, kunnes lentoasemalla sattuu sekaannus. Liian myöhään Aimo tajuaa istuvansa väärässä koneessa, joka viekin matkalaisia aurinkoiselle lomalle etelään.

Loma on lämminhenkinen komedia meistä kaikista.

Ohjaajana on Ola Tuominen, jonka edellinen Jarvan elokuvan pohjalta tehty ohjaus “Mies, joka ei osannut sanoa ei” oli menestys Viikinsaaren kesäteatterissa.
Rooleissa nähdään mm. Kätevästä emännästä tutut Annu Valonen ja Jarkko Tiainen , Tampereen Teatterista Arttu Ratinen , Hämeenlinnan teatterista Birgitta Putkonen , mm. tv-sarjasta Korpelan kujanjuoksu tunnettu Ilkka A. Jokinen sekä kiroileva “rollaattorimummu” ja stand up koomikko Anitta Ahonen .

Ensi-ilta ke 14.6.2023
Esityskausi: 14.6. - 12.8.2023

Tervetuloa aurinkoiselle seuramatkalle kesällä 2023!

Facebook | Instagram @viikinsaaren_kesateatteri