EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 6.3.2024  /  Sibelius-museo  /  Turku

Turku Jazz Festival 2024
Selma Savolainen Horror Vacui

Turku Jazz Festival 2024 Liput

Selma Savolainen Horror Vacui

Selma Savolainen – laulu
Toomas Keski-Säntti – piano
Eero Tikkanen – kontrabasso
Okko Saastamoinen – rummut
Tomi Nikku – trumpetti
Max Zenger – klarinetit

Ennakkoluulottomasta musiikintekijyydestään ja vaikuttavasta äänenkäytöstään tunnettu Selma Savolainen esittelee Horror Vacui -yhtyeensä Turku Jazz Festivalin keskiviikkoillassa!

Lauluyhtye Signestäkin tuttua Selma Savolaista on ylistetty laulajana, joka on nostanut suomalaisen vokaalijazzin uudelle tasolle. Savolaisen englanninkielisissä kappaleissa kuuluu modernin jazzin lisäksi vaikutteita vaihtoehtoisesta singer-songwriter -tyylistä. Mm. Pori Jazzin Rising Talent -tunnustuksella palkittu artisti käyttää ääntään tasavertaisena instrumenttina muiden joukossa. Hänen sävellyksissään jokaiselle soittajalle ja instrumentille on oma paikkansa ja tähtihetkensä.

Brittiläinen Whirlwind Recordings julkaisi Savolaisen Horror Vacui -nimeä kantavan esikoislevyn toukokuussa 2023. Savolainen on säveltänyt ja sovittanut musiikin varta vasten nuoren polven huipuista koostuvan sekstettinsä muusikoille. Yhtyeen nimeen viitaten laulusarja käsittelee tyhjyyden kammoa, luopumista ja yllättäviä löytöjä.

Lisätiedot: www.turkujazz.fi

www.turkujazz.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa.

***

Auta pitämään huolta Itämerestä ja tuhansista järvistämme!

Turku Jazz Festival tukee Pidä Saaristo Siistinä ry:n arvokasta työtä, jolla edistetään rantojemme ja vesistöjemme roskattomuutta ja puhtautta. Anna oma panoksesi PSS:n työhön tekemällä lahjoitus festarilippujen oston yhteydessä.

Lipun hintaan lisätään haluamasi summa, joka tilitetään lyhentymättömänä Pidä Saaristo Siistinä ry:lle. Kiitos lahjoituksestasi.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n rahankeräyslupa: RA/2020/327

Sibelius-museo
Piispankatu 17, 20500, Turku