EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 31.12.2020

Tuba Food & Lounge: lahjakortti

Tuba Food & Lounge: lahjakortti Liput

Tuba - Food and lounge on kierrätys- ja ekohenkinen, lähituotantoa suosiva kaiken kansan kulttuurikuppila. Tubaan voit tulla kahville, syömään ja nautiskelemaan monipuolisesta kulttuuritarjonnastamme. Tuban perjantai -ja lauantai-illoissa on tarjolla tunnelmallisia jazz-iltoja, intiimejä hetkiä suosikkiartistien akustisilla keikoilla, jalan alle menevää folkia sekä vauhdikkaampaa remellystä.

Tämä aineeton lahja sopii live-musiikin ystävälle ja on takuulla saajalleen mieluisa yllätys!


Lahjakortti käy maksuvälineenä Tuba - Food and loungen tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä sekä tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.