EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.3.2023  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Tribute to Nina Simone

Tribute to Nina Simone Liput

Nina Simone oli poikkeuksellisen lahjakas laulaja, lauluntekijä, pianisti ja esiintyjä, jonka sielukas musiikki ammensi jazzista, bluesista, gospelista, folkista, klassisesta. Voimakkaan lavakarismansa ja ainutlaatuisen kontra-altto äänensä vuoksi häntä tituleerattiin “soulin ylipapittareksi”.

Laulaja-lauluntekijä Julye Blom on suuremmalle yleisölle vielä tuntematon, koska on omalla nimellään ja bändillään keikkaillut vasta joitakin vuosia. Muusikkoperheessä Julye on kasvanut kuitenkin roots-musiikkiin kiinni jo lapsuudessa. Julye Blom on autenttinen ja sielukas artisti, jonka musiikissa on kuultavissa vanhan ajan soul-, blues-, jazz- ja rock n roll -musiikin juuret. Hänen syvä ja vivahteikas soul-soundinsa yhdistettynä olemisen välittömyyteen vangitsee yleisön matkalle uudenlaisen juurimusiikin äänimaailmaan, jossa etualalla ovat mielikuvia herättävät tarinat, tunnetilat ja groove.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Kannatuslippu

Lobbyn kannatuslippuun kuuluu sisäänpääsyn lisäksi t-paita. T-paitoja on kahta väriä, valkoinen ja musta. Koot S-XXL.

T-paidan nouto (sekä koon ja värin valinta) tapahtuman yhteydessä Lobbbyn tiskiltä, ostokuittia vastaan.

Myynti loppuu 18.3.2023 22:00.