EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.2.2024  /  Kulttuuritalo Telakka  /  Tampere

TÖNT spelar KENT

TÖNT spelar KENT Liput

Muistathan vielä 90-luvun, Kentin ja kaihoisan toiveen: Om du var här? Nyt kaipaukseesi vastataan mahdollisuudella astua Telakalla aikakapseliin kun Helsingin ja mahdollisesti koko Uudenmaan läänin oivallisin Kent-coveryhtye Tönt saapuu ensi kertaa Tampereelle. Edellisen kerran yhtye esiintyi loppuunmyydyssä On the Rocksissa ja tälläkin kertaa luvassa on huolella kuratoitu valikoima Kent-helmiä erityisesti klassikkoalbumeilta Isola ja Hagnesta Hill. Du är som jag när du dansar!

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.