EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 19.11.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

The Magnetic Fields (USA)

The Magnetic Fields (USA) Liput

INDIEPOP-SUURUUS THE MAGNETIC FIELDS ENSI KERTAA SUOMEEN

Laulaja-lauluntekijä Stephin Merrittin johtama indiepop-yhtye The Magnetic Fields suuntaa syksyllä Euroopan-kiertueelle, joka tuo yhtyeen vihdoin ja viimein myös Suomeen. Liput Helsingin Tavastialla sunnuntaina 19. marraskuuta kuultavaan konserttiin tulevat myyntiin perjantaina 21. heinäkuuta Tiketissä.

Kolmen vuosikymmenen uraa retrospektiivisesti esittelevän kiertueen konserteissa tullaan kuulemaan intiimejä orkesterisovituksia yhtyeen koko pitkän uran ajalta, aina ikoniselta “69 Love Songs” -tripla-albumilta yhtyeen viimeisimpään, kahdenteentoista “Quickies”-albumiin. Uniikin soundinsa ansiosta yhdeksi popin ainutlaatuisimmista äänistä tituleeratun Merrittin lisäksi lavalla nähdään The Magnetic Fields -kollegat Sam Davol, Shirley Simms, Chris Ewen ja Anthony Kaczynski.

The Magnetic Fields -tuotantonsa lisäksi Merritt on ansioitunut teatteri- ja musikaalikappaleiden säveltäjänä, ja erityisesti hänen kirjoittamansa ja Peter Gabrielin uudelleenesittämä “The Book of Love” on kuultu lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 19.11.2023 18:00.