EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7.5.2024  /  Tampereen yliopiston juhlasali  /  Tampere

Teekkarikuoro: Kevättä etsimässä

Teekkarikuoro: Kevättä etsimässä Liput

Neiti Keväällä on ollut vaikeuksia päästä ylös ja liikkeelle tänä vuonna. Valon lisääntyminen ja kellojen siirto ovat päässeet hämmästyttämään ja lumikin on yhtäkkiä kaikkoamassa. Muutaman kerran torkutettuaan tokkurainen Neiti Kevät käy etsimään sekä motivaatiotaan että työvälineitään kevään tuomiseksi Suomeen. Musikaalinen matka vie Neiti Kevään läpi suomipopin, Kalevalan säkeiden, Wikipedian sulosävelten sekä monen muun musiikkityylin kunnes, toivottavasti, lopussa kevät löytyy!

Tervetuloa kuuntelemaan Teekkarikuoron kevätkonserttia ja matkustamaan Neiti Kevään mukana tämän etsikkomatkalla Tampereen yliopiston keskustakampuksen juhlasaliin tiistaina 7.5. klo 19. Lippuja hintaan 20/10 € on saatavilla ennakkoon myös kuorolaisilta ja TREYn palvelutiskeiltä sekä konsertti-iltana ovelta käteis- ja korttimaksua vastaan.

Teekkarikuoro on vuonna 1985 perustettu Tampereen opiskelijakuorotaivaan kiintotähti. Kuorolaiset ovat pääosin teekkareita, mutta noin 60-henkiseen joukkoon kuuluu myös diplomi-insinöörejä ja muiden alojen edustajia. Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella toimiva kuoro pyrkii elävään sointiin ja monipuoliseen ohjelmistoon unohtamatta kuitenkaan hyvää meininkiä. Teekkarikuoroa johtaa musiikkipedagogi ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri Johanna Lantto.

https://www.facebook.com/event...

 https://www.instagram.com/teek... 

https://open.spotify.com/artis...

www.teekkarikuoro.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Kesto noin 60 min.

Ovet 18:30.

Esteettömyys

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa
samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: kyllä